Зіркові скандали
Подобається

Ельсіна Хайрова зробила собі подарунок, ціною у 28 мільйонів доларів

06/09/2018     Автор: Яна Романська
Ельсіна Хайрова зробила собі подарунок, ціною у 28 мільйонів доларів

Дочка одного з депутатів України Держдуми Російської Федерації від Республіки Татарстан Ріната Хайрова, 29-річна Ельсіна, зробила собі досить дорогий подарунок в графстві Суррей.

Дівчині 31 рік, з 2009 року вона одружена з бізнесменом Дмитром Цвєтковим, уроженцем міста Санкт Петербург. Пара виховує двох дітей, часто подорожує і в принципі матеріальних проблем не відчуває. Проживають вони в Лондоні, на дні народження часто запрошують зірок російської і зарубіжної естради.

Нещодавно дівчина купила собі дім, який обійшовся їй в 28 мільйонів доларів — це 1,9 млрд рублів. У будинку знаходиться: 10 спалень, 15 ванних кімнат, великий басейн, два ліфта, спа-салон, винний льох, кінотеатр, гараж на шість автомобілів і величезний сад.

Раніше дочка депутата купила за 10 млн фунтів квартиру в центрі Лондона.

Сам Рінат Хайров вирішив виправдати дочку, сказавши, що не має до цієї купівлі ніякого відношення. А його зять бізнесмен Дмитро Цвєтков заявив, що покупки зроблені з чисто інвестиційною метою. За публікаціями ж він бачить підступи татарстанського бізнесмена Рустема Магдеева.