«Оце порода!»: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото с мамою та сестрою

05/09/2018     Автор: Яна Романська
«Оце порода!»: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото с мамою та сестрою

Відома зірка українського шоу-бізнесу, яка активно веде свою сторінку в Мережі, потішила своїх шанувальників новим фото. 

Маша Єфросиніна опублікувала фотографію зі своєю мамою і сестрою, захопивши вражаючою схожістю з ними. Шанувальників потішила така фотографія, адже Маша дуже рідко показує такого роду знімки. 

Графік Маші Єфросиніної зараз розпланований до кожної хвилини, адже крім звичної роботи і різноманітних проектів додалися «Танці з зірками», а значить, потрібно багато тренуватися в танцювальній студії. Тому зустрітися з рідними тепер майже не вдається. 

Проте Маша виділила час, щоб провести вечір зі своїми дітьми, мамою, рідною сестрою і племінниками. В блозі з'явився знімок, на якому вона позує з Людмилою Павлівною і молодшою ​​сестрою Єлизаветою Ющенко. 

«Мої дівчатка», — ніжно і просто підписала Маша фотографію. 

У коментарях відразу ж з'явилося безліч теплих слів, в яких шанувальники захоплювалися тим, наскільки вона, її сестра і їх мама схожі один на одного. Не упустили фанати можливості похвалити красу дівчат, засипавши їх компліментами.

 

Мои девочки #family #mom #sis @liza_u

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)