«Він молодий, у нього шикарне тіло!»: Аніта Луценко розповіла, як чоловік ставиться до її партнера

04/09/2018     Автор: Яна Романська
«Він молодий, у нього шикарне тіло!»: Аніта Луценко розповіла, як чоловік ставиться до її партнера

Відома українська теледіва Аніта Луценко зараз бере участь у "Танцях з зірками". 

Відомо, що Аніта Луценко та Олександр Прохоров — одна з найсильніших пар проекту. 

«Це взагалі за правилами, коли два професійних танцівника в одній команді танцюють? Або це ви, Аніта, за два тижні так розтанцювався? »- запитав Mонатік після бездоганного аргентинського танго, яке виконала пара в другому ефірі. 

Крім того, вони дуже пристрасно і красиво виглядають разом. Нещодавно відбулася відверта фотосесія зіркової танцювальної пари на березі Київського моря і це спонукнуло всіх на думку, що ж думає з цього приводу чоловік? 

Коли Аніту відверто про це запитали, то вона відповіла, що чоловік дивиться прямі ефіри і досить спокійно сприймає ситуацію. Для нього головне, щоб жінка почувала себе щасливою. 

"Поки я відповідаю "так, я щаслива", він буде за те, щоб я продовжувала відкривати себе. Також він завжди мені говорить, де я була на висоті, а ще вказує на нюанси, які варто підправити" — пояснила Аніта. 

Також вона сказала, що хоче разом з своїм коханим навчитися в парі танцювати пристрасне танго. Вміти насолоджуватися процесом танцю, репетицій, бути з партнером заодно, от яку енергетику Луценко хоче передати коханому. 

 

Ну как вам?!??

Публикация от Анита Луценко (@anitasporty)