Новини про зірок
Подобається

Ольга Цибульська поділилася рідкісними кадрами

02/09/2018     Автор: Ігор Нагорний
Ольга Цибульська поділилася рідкісними кадрами

Оля Цибульська останнім часом активно завойовує собі місце найспівочішої співачки країни.

Вона часто проводить масові заходи та концерти, є телеведучою на декількох каналах, постійна учасниця різних шоу і телепередач, а її пісні звучать на кожній радіостанції і відразу стають хітами.

Оля Цибульська не відноситься до тих, хто виставляє на показ своє особисте життя. Співачка рідко публікує знімки зі своїм коханим і сином, оберігаючи їх від зайвої уваги громадськості та журналістів.

Так само довго дівчина приховувала навіть свої деякі фото. Шанувальники були здивовані, коли Оля зважилася відкрити трохи свій внутрішній світ.

Кілька днів тому Ольга вирішила поділитися зі своїми шанувальниками рідкісним фото. Вона продемонструвала передплатникам свого мікро-блогу, як виглядала в дитячому віці.

Оля написала в своїй блозі, що фото нагадує їй про те, що в середині неї до сих пір живе та дівчинка-бунтарка, з якої доросла Оля прекрасно уживається разом.

Передплатники оцінили архівну фотографію, засипавши Цибульську компліментами та побажаннями ніколи не псувати своїх відносин з внутрішнім бунтарем.