Новини про зірок
Подобається

«Любити і не зраджувати»: Коляденко відверто розповів про шлюб та сімейне життя з Білик

01/09/2018     Автор: Яна Романська
«Любити і не зраджувати»: Коляденко відверто розповів про шлюб та сімейне життя з Білик

Дмитро Коляденко хореограф, танцівник, співак і телеведучий взяв участь у новому телешоу "Ультиматум" на каналі СТБ. Він розповів про свої стосунки з колишньою дружиною Оленою та про сімейне життя в цивільному шлюбі з Іриною Білик.

"Я багато пережив у житті, у мене було багато випробувань. Я був одружений одинадцять років з Оленою Коляденко, з Ірочкою Білик ми жили в цивільному шлюбі. Ще мені здається, що у мене такий посил у житті — допомагати людям, на мою думку, багато людей чекають від мене допомоги, а мені її дуже легко надавати", — поділився Дмитро Коляденко.

Дмитро вважає, що суперечки тільки руйнуть шлюб і потрібно говорити, якщо щось не влаштовує закоханих і вирішувати проблеми мирним шляхом. 

"Треба сідати на кухні і спілкуватися, або бити посуд, або миритися, або цілуватися. Поганий мир — це краще, ніж хороша війна", — розповів шоумен.

Коляденко був дуже відвертим, і дав щиру пораду, яка може зберегти сімейні стосунки: "Потрібно поважати один одного, цінувати, довіряти один одному, не ревнувати. Звичайно ж, любити один одного і не зраджувати".