Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 2 вересня 2018 року

31/08/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 2 вересня 2018 року

ОВЕН

Подорож і зміна місця перебування сприятимуть поліпшенню матеріальних благ. Ваша допитливість, сильна логіка і аналітичні здібності, як завжди, вам послужать.

ТЕЛЕЦЬ

Радуйте і балуйте себе при кожній вдалій можливості. Життєвий потенціал буде підвищуватися. Можливі поліпшення відносин з колегами, начальством, легкість в спілкуванні з друзями і близькими людьми.

БЛИЗНЮКИ

Ви подобаєтеся людям — щоб це помітити, досить озирнутися на всі боки. Не виключена зміна особистого життя в кращу сторону. Можлива невелика матеріальна підтримка з боку малознайомих людей.

РАК

Не бійтеся братися за справи один: досить почати, і однодумці підтягнуться. Сприятливий день для здійснення найсміливіших планів і намірів. Однак не слід приймати кардинальних рішень.

ЛЕВ

Намагайтеся не втручатися в конфлікти, які не мають до вас прямого відношення. Передбачувано спалах ревнощів або сварка за гроші між подружжям.

ДІВА

Проявіть самостійність в ухваленні рішень, що стосуються фінансів та майна. Перша половина дня несприятлива: обіцяє непорозуміння на грунті дратівливості.
 
ТЕРЕЗИ

Вечір краще провести вдома, в суспільстві близької людини. Перша половина дня несприятлива через вашу можливу незібраність або розгубленість.

СКОРПІОН


День підходить для зміцнення професійних зв'язків. Можливо, що в другій половині дня ви отримаєте важливе повідомлення, яке змусить вас відправитися в поїздку.

СТРІЛЕЦЬ

Найкраще, що ви можете сьогодні зробити — це не робити нічого значного. Можливі удачі, підйом сил, несподіваний подарунок.

КОЗЕРІГ

Якщо хтось критикує вас, то виключно через заздрощі.. Не варто звертати увагу. Приділіть увагу дітям. Спілкування з ними відновить ваш втрачений енергетичний потенціал.

ВОДОЛІЙ

День спокійний і приємний, відмінно підходить для того, щоб зайнятися справами. Вам доведеться відстоювати свої інтереси не дивлячись ні на що.

РИБИ

Будь-яка справа, за яку ви беретеся в цей день вдасться довести до кінця. Несприятливі контакти з особами протилежної статі.