Новини про зірок
Подобається

Актор «Дизель-шоу» Олег Іваниця вразив шанувальників своїм схудненням. Його просто не впізнати!

31/08/2018     Автор: Яна Романська
Актор «Дизель-шоу» Олег Іваниця вразив шанувальників своїм схудненням. Його просто не впізнати!

Олег Іваниця — сьогодні відомий український актор кіно та театру, колишній КВН-щик, учасник гумористичного телепроекту "Дизель-шоу", що вже три роки виходить на телеканалі ICTV.
Олег разом із іншими учасниками шоу часто гастролює по Україні та світу з концертами і дарує глядачам море позитиву та гарних емоцій. 

За творчими плечима актора вже понад 50 кіноробіт і він не зупиняється на цьому, активно продовжуючи зніматись у різноманітних проектах та серіалах. Дебютом Олега став епізод в популярному тоді "Мухтарі", а чималу славу декілька років тому приніс серіал "Жіночий лікар", де Іваниця грав одного з головних героїв, ну а вихід на екрани "Дизель-шоу" лише додав молодому артисту впізнаваності та любові глядачів. 

Актор був одруженим, має двоє дітей — 17-річну доньку Ольгу, та 9-річного сина Остапа. Зараз його називають останнім холостяком "Дизель-шоу". 
Та останнім часом всіх цікавить питання зовнішнього вигляду Олега. Ще два-три роки тому Іваниця був "милим товстуном", як його часто називали, а зараз це молодий, харизматичний, спортивний мужчина, якому вдалося за два роки скинути майже 30 кілограм і вже навіть похизуватися "кубиками" пресу.


Якось в одному інтерв'ю Олег поділився секретом, як йому вдалося схуднути:
"Років п'ять тому я важив 105 кг. А з зими 2016- го схуд на 20 кіло! Але робив це не стрімко. Переглянув своє харчування: виключив цукор, борошняне, жирну і смажену їжу, зайнявся спортом. Щоранку роблю зарядку, регулярно ходжу в спортзал, іноді бігаю і відвідую в басейн. Головне — не насилувати свій організм, а навчитися з ним домовлятися."


Для того, щоб тримати себе в формі і не здаватися актор навіть створив свій акаунт в соцмережі, де ділиться з підписниками своїми успіхами. 

Олег завів сторінку в Instagram тільки для того, щоб мотивувати себе не пропускати тренування.

«Я раніше був поза мережею, не бачив сенсу. Коли вирішив скинути вагу, я зрозумів — якщо озвучу це публічно в соціальній мережі, то відступати буде нікуди. Діти, звичайно ж мене підтримували, ми разом з сином Остапом влаштовували пробіжки вранці. Я досить самокритична людина, тому весь час прагну до того, щоб стати краще », — розповів Іваниця.

Тож зараз актор у чудовій формі і намагається і далі удосконалювати себе як фізично, так і духовно, а прихильники артиста усіляко його підтримують.

 

 

Вот они — МЫШЦЫ! Я уже не пухляш!)) ???????. Большое спасибо тренеру, Ванечка — ты крутой. Диетологу, Нина — респект. Огромное спасибо близким, которые меня поддерживали, давали толковые советы и не давали кушать). Но самое огроменное спасибо — вам, мои дорогие подписчики. Публичные обещания работают! Даже после срывов, после ночных дожоров, вспоминаешь, что результат ждут тысячи людей, и добавляешь себе 20 минут на беговой дорожке или бассейне — и двигаешься дальше. @ivanopolo_ua @ninaradzievskaya #олегиваница #похудение #результат

Допис, поширений Олег Иваница (@o_ivanitsa)