Новини про зірок
Подобається

«Радий бути твоєю половинкою!»: Сергій Притула зворушливо привітав красуню-дружину з річницею одруження

29/08/2018     Автор: Яна Романська
«Радий бути твоєю половинкою!»: Сергій Притула зворушливо привітав красуню-дружину з річницею одруження

Сергій Притула направду вважається одним із найпопулярніших артистів сучасної України.
Він незмінний ведучий багатьох рейтингових проектів Нового каналу, вже декілька років Сергій проводить національний відбір Євробачення, часто з'являється в радіоефірах, озвучує мультики та й сам знімається в кіно та різноманітних шоу. А його гумористичний проект "Вар'яти" відомий вже далеко за просторами нашої країни. 

І хоч Сергій досить публічна персона, проте подробицями особистого характеру ділитися з прихильниками та пресою не дуже любить. Та все ж, як кажуть, раз в рік і палка стріляє, тому час від часу шанувальники родини Притулів мають змогу дізнаватися щось цікаве про своїх улюбленців.

Вчора Сергій Притула разом із своєю другою дружиною Катериною відсвяткували третю річницю шлюбу. Про це телеведучий повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, опублікувавши зворушливий пост-присвяту дружині.
«Нашій сім'ї сьогодні виповнилось 3 роки! Цей день ми прожили святково! До останньої хвилини! Люблю тебе, Катруся! Все, що ми з тобою робимо разом, мені дуже подобається: Соломійка, телеверсія "Вар'яти-шоу", свята, будні, подорожі! З тобою навіть сваритися – одне задоволення;))))! Радий бути твоєю половинкою! Не зупиняймося! Кохаю!» – підписав зворушливий кадр з дружиною і однорічною донечкою Соломією телеведучий.