Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 30 серпня 2018 року

29/08/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 30 серпня 2018 року

Овен

Сьогодні ви досить хаотично розкидаєтеся енергією. В кінці дня, з такими темпами, ви і зовсім видихаєтеся і будете повністю спустошені. Постарайтеся тримати себе в руках.

Телець

Навіть, якщо фізично ви абсолютно здорові, про ваш емоційний стан цього сказати не можна. Вам особливо важко, адже ви відчуваєте, що у вашому особистому житті назрівають круті зміни. І вони не обов'язково будуть хорошими.

Близнюки

Сьогодні ви відчуєте напругу з усіх боків. Вам буде здаватися, ніби ніхто вас не розуміє і не слухає і ви можете зірватися. При чому, на найближчих. Варто переглянути тактику.

Рак

Сьогодні ви познайомитеся з досить привабливою людиною, яка принесе у ваше життя безліч змін і цілу гаму почуттів.

Лев

Сьогодні у вас день поспіху. Ви нічого не встигаєте, усюди спізнюєтеся і нічого не можете зробити правильно. Варто відкласти важливі справи на завтра.

Діва

Якщо до цього дня вам здавалося, ніби ваші відносини починали згасати і ви ніяк не могли знайти в них спокою, то сьогодні як ніколи ви будете окрилені почуттями і бажанням розпалити пристрасть між вами заново.

Терези

Сьогодні ваша дружня сторона відкриється з повною силою і ви будете цілий день активно брати участь у всіх розмовах, знайомитися з новими людьми і проведете веселий вечір в хорошій компанії.

Скорпіон

Сьогодні вам належить серйозна розмова з другою половиною. Всі ваші побоювання, які мучили вас кілька днів поспіль, зможуть розвіятися. Але вам варто знайти в собі сили ця розмову почати.

Стрілець

День принесе безліч приємних знайомств і позитивних емоцій. На роботі вам чекає заохочення за працьовитість. Ви отримаєте новий проект, який зможете не тільки привести до успішного завершення, а й розвинутися в ньому самому.

Козеріг

Можливо, сьогодні вам належить переступити через багато своїх страхів. З самого ранку ви будете замислені, адже не всі ваші плани зможуть відбутися. Ваша друга половина, швидше за все, сьогодні буде з вами не зовсім відверта і ви, як ніколи будете це відчувати.

Водолій

Зірки сьогодні вибрали свого улюбленця і це ви! Весь день за вами слідуватиме удача і любов оточуючих. У сім'ї у вас гармонія, а на душі спокій. Цей день призначений для відпочинку.

Риби

Вам варто взяти себе в руки і нарешті подивитися своєму страху в очі. Все, чого ви так боїтеся, насправді, лише самонакручування.