Новини про зірок
Подобається

Злата Огневич поділилася враженнями від першого виступу на шоу «Танці зі зірками»

28/08/2018     Автор: Ігор Нагорний
Злата Огневич поділилася враженнями від першого виступу на шоу «Танці зі зірками»

Цими вихідними вже стартувало шоу "Танці з зірками", де взяли участь 14 зіркових пар.

В парі Злита танцювала з Дмитром Жуком, який танцював в парі з Камалієй у минулому сезоні. Злата зізналась, що дуже хвилювалась перед початком підготовки до шоу.

"Перед проектом "Танці з зірками" я дуже переживала, який же мені дістанеться партнер, чи будемо ми з ним гармонійно виглядати, чи зійдуться наші характери, тому що це дуже важливо в танцях на паркеті. На сьогоднішній день можу сказати, що мені неймовірно пощастило з партнером! Діма Жук — справжній професіонал, талановитий, красивий, ми з ним прекрасно виглядаємо як пара і повірте, ми ще покажемо багато красивих номерів і здивуємо! " — ділиться своїми емоціями Огневич.

У цьому сезоні на паркеті зустрінуться багато знаменитостей і одна з них Злата Огневич. Дівчина поділилась враженнями після першого танцю, до якого вона невпинно готувалась протягом декількох тижнів. Злата розповіла, що вона була "духом пустелі" і свій образ вона не просто показала, але й добре відчувала. Жюрі ж оцінили виступ Дмитра зі Златою у 16 балів. Пара зайняла  всього 12 місце, але Злата вважає, що це хороший початок і їх найкращі танці ще попереду.

"Я багато разів переглядала наш виступ з Дімою Жуком. Я дуже задоволена виступом, вважаю цей дубль кращим з тих, що ми репетирували з Дімою. Краще навіть, ніж було на генпрогоне. Під час ефіру у мене було відчуття, що я дійсно перебуваю в пустелі і є цим духом пустелі, який привертає до себе подорожніх — я отримала неймовірне задоволення, для мене це нова інша стихія. Спів на сцені відрізняється від танців, на сцені я відчуваю себе, як риба у воді. Тут же можна співати — повинні співати лише твої очі і твоє тіло. безуслов о, є багато моментів, над яким мені потрібно працювати, які потрібно виправляти, але я не звикла зупинятися на півдорозі. Вірю, що наші кращі яскраві танці з Дімою — попереду ", — розповіла Залата Огневич.