Новини про зірок
Подобається

«Тепер ми дві поранені»: Леся Нікітюк прокоментувала свій стан після першого ефіру шоу «Танці з зірками»

28/08/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Тепер ми дві поранені»: Леся Нікітюк прокоментувала свій стан після першого ефіру шоу «Танці з зірками»

Нещодавно стартувало шоу "Танці з зірками" на телеканалі 1 + 1. На паркеті зустрілися 14 зіркових пар, які вже з наступного тижня почнуть важку війну за місце кращого танцюриста серед них.

Однією з танцювальних зірок стала знаменита ведуча-блогер Леся Нікітюк, яка виступила вперше з танцем в парі з Максимом Єжовим.

Дівчина стала ще однією постраждалою від танців. Після першого ефіру шоу "Танці з зірками", який пройшов у неділю, 26 серпня, Леся вирушила в травмпункт, щоб зробити рентген:

"Година сорок ночі. Я в травмпункті роблю знімок руки. Рентген. Тому що трохи опух мій лікоть, напевно, після танців", — написала в Instagram-сторіз.

Вже через пару годин дівчина залишила ще один коментар про свій стан.

"Поки рука не розгинається. Я вже і таблетки, і мазі, і капусту прикладала, і найдорожчим годинником, який у мене є, прикрасила руку, може перестане боліти" — пише Леся.

Після всього стресу, який пережила дівчина, намагаючись встановити причину болю в руці, вона виставила фото зі Славою Камінською, яка отримала серйозну травму на репетиціях перед ефіром "Танці з зірками".

"Тепер ми дві поранені", — підписала Леся знімок зі Славою.