Зіркові скандали
Подобається

Зіркове екс-подружжя Джолі та Пітта ніяк не можуть дійти згоди щодо опікунства над дітьми

27/08/2018     Автор: Яна Романська
Зіркове екс-подружжя Джолі та Пітта ніяк не можуть дійти згоди щодо опікунства над дітьми

Заплановане на кінець серпня слухання у справі про опіку над дітьми Бреда Пітта і Анджеліни Джолі довелося відкласти.

Причиною став той факт, що з минулого засідання суду у цій справі сторони так і не змогли прийти до спільного рішення. У ситуації, що склалася, судді нічого не залишалося, як продовжити дію прийнятого раніше тимчасової угоди про опіку. Бреду і Анджеліні довелося підкоритися, хоча обидва мріють скоріше завершити процес, причому обидва націлені на відчайдушну перемогу.

Останнім часом битва між Піттом і Джолі за дітей стала настільки жорстокою, що всі встигли призабути, як мирно все виглядало ще в минулому році. Тоді  екс-подружжю вдалося домовитися про те, щоб слухання проходили за закритими дверима, а їх справою займався спеціально найнятий приватний суддя.

Однак на початку цього літа мирні переговори були перервані і почалися «бойові дії». Все почалося з того, що Джолі заявила про свій намір надовго відвезти дітей з собою до Британії, де вона мала зніматися в сіквелі «Маліфісенти». Обурений Пітт, який і так отримував можливість бачити дітей занадто рідко, не захотів змиритися з довгою розлукою і звернувся до суду.

Суддя прийняв сторону актора і пригрозив Джолі: якщо вона не налагодить регулярне спілкування дітей з батьком, її можуть взагалі позбавити опіки над ними. Джолі підкорилася, але незабаром зробила атаку на Пітта. Вона оголосила його злісним неплатником аліментів. Бред спростував її інсинуації, заявивши, що передав їй 8 мільйонів доларів плюс 1,3 мільйона на витрати на дітей. Анджеліна спробувала «викрити» Бреда в обмані. А той у відповідь публічно звинуватив її в лицемірстві і «маніпулюванні громадською думкою». Пристрасті досягли такого напруження, що тепер взагалі незрозуміло, як сторони зможуть прийти хоч до якоїсь угоди.