Новини про зірок
Подобається

«Взагалі не впізнати»: фіналістка «Від пацанки до панянки» Таня Коцюба кардинально змінила свій імідж

26/08/2018     Автор: Яна Романська
«Взагалі не впізнати»: фіналістка «Від пацанки до панянки» Таня Коцюба кардинально змінила свій імідж

Таня Коцюба "Халк" фіналістка другого сезону шоу «Від пацанки до панянки» перевтілилася у чарівну красуню. 

Коцюба виросла та навчалась в Сумах. Вирішила прийти на цей проект, щоб змінити себе, адже дівчина вирізнялась своєю запальною вдачею та агресивністю. Одного разу Коцюба, навіть, побила жінку, яка замінила їй матір. Після цього вона зрозуміла, що проект «Від пацанки до панянки» саме для неї.

Зараз дівчина виглядає жіночно, часто вдягає плаття, фарбується, ходить на підборах. Це для неї щось нове, адже колись в гардеробі дівчини був тільки спортивний одяг, про якусь косметику не було й мови.

Від її зовнішніх перевтілень фанати у захваті:

Взагалі не впізнати, красуня !!! ? Тобі так йде образ-панянки). Дуже шикарна леді… такі образи тобі більше пасують. Тобі б у Францію в домі моди працювати ти доречі дуже схожа на француженку… просто шик ?‍♀️?‍♀️?‍♀️???  Ти нереально красива❤️❤️❤ ️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Зовнішність Тані дійсно вражає, але це не означає, що учасниця шоу змінила свою поведінку. Відслідковуючи її сторінку в Інстаграм можна відразу зрозуміти, що своїх звичок дівчина не позбулась. 

Зараз Таня Коцюба знімає відеоблоги, в яких демонструє себе як пацанку. Схоже їй подобаються такі риси характеру. Нещодавно Таня опублікувала фото з новим тату на руці, яке ще раз доводить, що справжньою леді Коцюба не збирається бути.