Новини про зірок
Подобається

«Бореться за щастя своєї сім’ї»: Ірма Вітовська стала жінкою мішленівського кухаря і кардинально змінила образ

24/08/2018     Автор: Яна Романська
«Бореться за щастя своєї сім’ї»: Ірма Вітовська стала жінкою мішленівського кухаря і кардинально змінила образ

Знаменита українська актриса заінтригувала шанувальників цікавою інформацією, яка почала поширюватись в Мережі. Всі почали активно обговорювати її весілля з мішленівським кухарем. Це вибило людей з колії!

Адже, як відомо, Ірма Вітовська вийшла заміж за бізнесмена Віталія Ванцева в квітні 2016 року. Раніше вона розлучилася зі своїм чоловіком Володимиром Кокотуновим, в шлюбі з яким у неї народився син Орест.

Насправді ж, все дуже просто! Актриса почала зніматись у комедійному серіалі "Подорожники", який має вийти на екрани в 2019 році. У серіалі Ірма грає Сусанну – ефектну авантюрну жінку з хитрістю та грацією пантери. За сюжетом, вона переїздить до Італії відразу після закінчення школи. Там знайомиться з красенем-кухарем Маріо та народжує сина Алекса.

– Сусанна – підступна жінка, але я її адвокатую, – каже акторка. – Вона бореться за щастя своєї сім’ї та особисте. Такою Сусанна стала після численних випробувань, які їй довелося пройти.

Тому, коли жінка заговорила про одруження з новим чоловіком, всі сприйняли це буквально. А Ірма хотіла всього лиш додати інтриги.

Чоловіком Ірми Вітовської у "Подорожниках" став справжній італієць Алессандро Демченко. У цього актора українське коріння. І він давно мріяв приїхати на батьківщину свого діда. Тому розцінив пропозицію знятися в українському серіалі як подарунок долі. Він навіть почав вчити українську мову. Проте поки спілкується на знімальному майданчику за допомогою перекладача.

А також спеціально для цього фільму Ірма змінила образ. Виявляється, вона буде грати роль в образі ефектної брюнетки. Перед зйомками вона тепер пильно роздивляється своє відображення в дзеркалі і звикає до себе нової.

– Лише один раз, у 2013 році, я грала героїню-брюнетку, – розповіла Ірма Вітовська. – Але там був абсолютно інший персонаж. Особисто собі я дуже подобаюся.