Новини про зірок
Подобається

«Просто всесвіт»: Міша Романова показала зворушливе фото з дитинства

23/08/2018     Автор: Яна Романська
«Просто всесвіт»: Міша Романова показала зворушливе фото з дитинства

Міша Романова українська співачка, переможниця шоу «Хочу до ВІА Гри», колишня солістка гурту ВІА Гра 3 серпня відсвяткувала своє День народження, відомій зірці виповнилось 28 років.

На своїй сторінці в Інстаграм співачка опублікувала своє архівне фото з дитинства.

Фото українська зірка підписала так:

Сьогодні мені 28! Я вдячна Всесвіту, моїм батькам, моїм друзям і всім тим, з ким мене так чи інакше зіштовхнуло життя. За те, що допомогли мені стати тим, ким я є на даний момент … Я вдячна за можливість відчувати, любити, вчитися і пізнавати. За всі життєві ситуації, з якими я останнім часом стикалася. У цьому всьому є сенс … Я закохана в це життя! І точно знаю, що все найцікавіше ще попереду ? # mybirthday

На світлині Романова ще маленька дитина, мило посміхається в камеру склавши руки. Дівчинка одіта в чорно-білу сукню з білим комірцем.

Шанувальники співачки щиро її привітали:

Вааау ти дуже мила і добра кожен раз дивлюся кастинг, Міша ти дуже добра як і Еріка?????надіюсь ти знайдеш своє щастя. З Днем народження!!! Всього найкращого!! І ти просто всесвіт ???? З днем ​​народження, красуня! Нехай всі-всі твої мрії збудуться ?

Сегодня мне 28 ! Я благодарна Вселенной, моим родителям, моим друзьям и всем тем, с кем меня так или иначе столкнула жизнь. За то, что помогли мне стать той , кем я являюсь на данный момент…Я благодарна за возможность чувствовать , любить, учится и познавать . За все жизненные ситуации, с которыми я последнее время сталкивалась . В этом всем есть смысл…Я влюблена в эту жизнь !И точно знаю , что все самое интересное ещё впереди ?#mybirthday

Публикация от Misha Romanova (@misharomanova)