Куди пропав відомий комік Ігор Ласточкін? Що відбувається в його особистому житті

22/08/2018     Автор: Яна Романська
Куди пропав відомий комік Ігор Ласточкін? Що відбувається в його особистому житті

Знаменитий український комік останнім часом пропав з екранів і нагадує про себе лише завдяки соціальній мережі

Відомий телеведучий Ігор Ласточкін опублікував декілька нових фотографій з красунею дружиною та сином. На них він усміхається на всі 32, передаючи атмосферу сімейного затишку та благополуччя. Про це стало відомо з її сторінки в Інстаграм. 

"Недільний кадр" — просто підписав фотографію Ігор. 

Шанувальники дуже люблять його буденні знімки. Така любов і інтерес неспроста, адже колись телеведучий зовсім не показував, що відбувається в його особистому житті. Все це відбувалося через те, що комік багато часу присвячував роботі і майже не проводив час з родиною. 

Чоловік був впевнений, що дружина повністю розуміє його прагнення до професійного розвитку. Постійна поява на екрані зробила Ласточкіна популярним. Син Ігоря частіше бачив батька по телевізору, ніж наживо.  

Нарешті в Ігоря знайшовся час для родини. Зараз, коли роботи поменшало і знайшовся час для відпочинку, чоловік максимально часто проводить час з сім'єю. Це правильне рішення, адже, коли почнуться зйомки нових сезонів популярних телепередач, він не зможе тішитись присутністю коханої дружини і синочка. 

 

Воскресный кадр) #ласточкин

Публикация от Игорь (@lastochkin_igor)