Новини про зірок
Подобається

«Невже знайшла нового?»: Ані Лорак заінтригувала шанувальників знімком з незнайомцем

21/08/2018     Автор: Яна Романська
«Невже знайшла нового?»: Ані Лорак заінтригувала шанувальників знімком з незнайомцем


Відома українська виконавиця Ані Лорак, навколо особистого життя якої останнім часом сконцентрована всебічна увага зі сторони преси та шанувальників напередодні опублікувала в своєму Instagram світлину з невідомим молодим чоловіком.

Фото з незнайомцем Лорак виклала в Stories так ще й додала смайлик у формі серця. При цьому артистка не вказала, хто саме зображений з нею на цій світлині. Прихильникам Кароліни залишається лише здогадуватися, ким для артистки є молодий чоловік: просто хорошим приятелем або можливо новим коханим.

Нагадаємо, в кінці липня в Мережу потрапило скандальне відео, на якому зображений чоловік української співачки Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу в компанії ефектної киянки Яни Бєляєвої. Пара провела вечір в одному з київських караоке-барів, не соромлячись ніжностей і не приховуючи близьких відносин, а потім за інформацією спільно покинула заклад.

Після цього Кароліна, будучи активним користувачем соціальної мережі Instagram, на деякий час повністю зникла з очей, припинила публікувати нові світлини, чим стурбувала багатьох своїх фанатів. Коли Лорак все ж перервала тривожне мовчання, підписники помітили зміни в її зовнішності: співачка виглядала засмученою і тривожною та постала перед публікою без каблучки на безіменному пальці, хоча раніше ніколи її не знімала. 

Сама ж співачка ніяк не коментує сімейний скандал, але недавно в ЗМІ з'явилася інформація про те, що вона нібито готова пробачити зрадника.

Зараз же загальну увагу привернув новий молодий чоловік, в компанії якого Ані Лорак і зробила знімок.