Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 23 серпня 2018 року

21/08/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 23 серпня 2018 року

Овен
Якщо останнім часом вас турбує якесь дуже важливе питання, то сьогодні краще відкласти його рішення ненадовго і зайнятися менш складними справами, які також встигли накопичитися за вашими плечима.

Телець
Сьогодні вас може чекати приємне знайомство з цікавою людиною, яке принесе вам масу позитивних емоцій і привнесе у ваше життя нові фарби. Візьміть від цього спілкування по максимуму.

Близнюки
Близнюків чекає хороший день, але будьте обережні з вашим оточенням. У вас може з'явиться недоброзичливець, який явно захоче вам зіпсувати настрій, залишайтеся напоготові.

Рак
На роботі вам доведеться проявити максимум уважності і сконцентрованості. Перед вами можуть виникнути завдання, до яких слід поставитися з усією серйозністю і діяти максимально дисципліновано.

Лев
Пора привнести в свою звичайну рутину трохи фарб. У вас останнім часом відчувається занепад сил, тому відпочинок на природі в колі рідних чи друзів піде вам на користь.

Діва
Ваша друга половинка буде вимагати вашої пильної уваги, адже ви дуже віддаляється від один одного через роботу і постійну зайнятість, тому романтичний вечір зможе повернути вашим почуттям ніжність і минулий шарм.

Терези
Можуть виникнути труднощі зі здоров'ям. Будьте готові до травм або ударів і запасіться-но краще лейкопластиром і перекисом. Береженого Бог береже.

Скорпіон
Ваш душевний стан не найкращий останній тиждень. Присвятіть час собі, добре буде почитати книгу, сходити в кіно або просто попити смачну каву наодинці з собою в якійсь затишній кав'ярні. Приведіть у порядок свої думки і емоції.

Стрілець
Сьогодні у вас будуть явні проблеми з концентрацією і у вас буквально все буде валитися з рук. Готуйтеся до розбитого посуду і зламаних олівців. Але не варто впадати у відчай, це швидко мине, це тимчасовий занепад енергії, який скоро прийде в норму.

Козеріг
День обіцяє бути рутинним і спокійним. А ось вечір може виявитися дуже навіть цікавим і веселим. Зателефонуйте найкращому другові і рушайте в якесь цікаве місце.

Водолій
У вас в житті зараз просто американські гірки, то все дуже погано, то все дуже добре, і ніякої стабільності. Постарайтеся звикнути до такого ритму, тому що від цього ви зможете позбутися ще не скоро.

Риби
Зовсім скоро вас чекають яскраві зміни в особистому житті. Будьте готові до пропозицій з боку протилежної статі про нові стосунки.