Новини про зірок
Подобається

Відомий американський співак Мерілін Менсон втратив свідомість прямо під час виступу

20/08/2018     Автор: Яна Романська
Відомий американський співак Мерілін Менсон втратив свідомість прямо під час виступу

Всесвітньо-відомий американський рок-співак Мерілін Менсон втратив свідомість на концерті під час виконання кавер-версії хіта британської групи Eurythmics Sweet Dreams (Are Made of This). Про інцидент повідомив портал NME.

Курйоз стався на концерті артиста 18 серпня в техаському місті Х'юстон. Співак відчув нездужання і спробував спертися на сценічний монітор, але раптово втратив свідомість. Сам відомий своїм епатажем виконавець поки не прокоментував інцидент, проте портал відзначає, що Менсон незадовго до падіння розповів глядачам про перенесений напередодні тепловий удар. 

Співак повинен був виконати кавер на пісню Beatles Helter Skelter спільно з рок-музикантом Робом Зомбі, але через інцидент його колезі довелося виконати похмуру версію бітлівської композиції наодинці. 
«Мій любий друг містер Менсон погано себе почуває через погоду. Напевно, він зараз в автобусі і йому погано. Мені потрібен партнер для наступної пісні, так що давайте заспіваємо її дуже голосно, щоб він відчув себе краще », — сказав Роб Зомбі, звертаючись до прихильників.

Це не перший інцидент, який стався з Менсоном під час виконання легендарної пісні Sweet Dreams. Так, у вересні 2017 року на концерті в Нью-Йорку на виконавця обрушилася декорація у вигляді двох пістолетів, коли він спробував на неї видертися.