«Такі емоції не сфабрикуєш!»: Вагітна Світлана Тарабарова зачарувала спільним фото з мамою

20/08/2018     Автор: Яна Романська
«Такі емоції не сфабрикуєш!»: Вагітна Світлана Тарабарова зачарувала спільним фото з мамою

Відома червоноволоса красуня, яка чекає на появу первістка, зачарувала всіх своїми милими фотографіями в соціальних мережах

Популярна українська співачка Світлана Тарабарова показала знімки, зроблені з її мамою. Про це стало відомо з її сторінки в Інстаграм. 

Світлана скоро вперше в своєму житті стане мамою. Видно, що від вагітності жінка отримує велике задоволення. Це добре видно зі світлин її особистого блогу. Всі фотокартки наповнені ніжністю, чарівністю і дивовижним настроєм.   Співачка активно показує свої будні, демонструючи округлий живіт.

Нещодавні фото Світлани Тарабарової вразили мережу. Зірка позувала перед камерою у літній сукні з темно-синім орнаментом. Світлана Тарабарова заплела волосся у буденну зачіску та відмовилась від макіяжу. В такому буденному образі вона була дуже схожа на свою маму, яка на знімку стояла поруч із донькою. 

"Мама – безцінний вихователь наймолодших людей нашого світу за покликом серця і вже 45 років поспіль віддає всю себе, виховала не одне покоління! Вона завжди червоніє і дивується чуду, як дитина! Люблю неймовірно… Мрію бути схожою не неї зі своїми дітьми!" – написала під фотографією артистка. 
 

 

Пропоную сьогодні зробити не запланований День Матері і подякувати online , подумки і обов’язково в реальному житті нашим мамам?ти зі мною ? ⠀ Пишіть свої історії у коментах , теплі спогади , а може ще чимось захочете поділитися ) ⠀ Мама ❤️ для мене вона є прикладом , як треба бути фанатом своєї справи , щиро бути закоханим у свою професію . Мама — безцінний вихователь наймолодших людей нашого світу за покликом серця і вже 45 років поспіль віддає всю себе, виховала не одне покоління ! Вона завжди червоніє і дивується дивам ( дивись фото 2 — вона просто нереальна ?такі емоції ніяк не сфабрикуєш)) , як дитина ! Люблю неймовірно … слів не вистачить передати ❤️ Мрію бути схожою не неї із своїми дітьми ? ⠀ Всіх обіймаємо і біжимо літаки пускати ✈️ сторіз дивись ) P.S.: а тато в мене який кльовий)) розповім на наступних вихідних вам ☺️ ⠀ _______________ #myeverything #family #TARABAROVA #тарабарова #світла_сторона_музики #love #pregnant #happy

Допис, поширений користувачем @ tarabarova