Зіркові скандали
Подобається

«Спочатку мені було шкода себе, а потім його дружину!»: Аліна Гросу розповіла про скандальний роман з футболістом

20/08/2018     Автор: Яна Романська
«Спочатку мені було шкода себе, а потім його дружину!»: Аліна Гросу розповіла про скандальний роман з футболістом

Українська співачка Аліна Гросу розповіла про своє особисте життя

Молода красуня дуже рідко ділиться подробицями особистого життя, тому всіх одразу зацікавили її откровення про роман з відомим футболістом. 

Форвард збірної Аргентини і Манчестер Юнайтед Маркос Рохо декілька років тому назад був її бойфрендом. Їхні фотографії давно гуляють інтернетом. 

"Я познайомилася з Маркосом, коли він грав у московському Спартаку — я зайшла в бар, де він сидів зі своїм агентом і пив пиво. Я відразу піймала на собі його погляд, ми познайомилися, а потім почали зустрічатися. Сиділи в ресторанах, гуляли, а я, так як мало що розуміла в футболі, якийсь час навіть не знала, хто він. Для мене це був просто звичайний симпатичний хлопець, іноземець. Одного разу нас побачив мій друг і  сказав: "Аліна, а ти знаєш хто він? Це ж Маркос Рохо". Я погуглила і з подивом виявила, що Маркос одружений. Потім побачила на його руці татуювання з жіночим ім'ям — як виявилося пізніше, це було ім'я його дочки, яка у нього народилася буквально за три дні до нашого знайомства. При цьому він весь час повторював, що я — його "only one love" і все таке. Коли я запитала в лоб про дружину і дітей, єдине, що він сказав — "Як ти дізналася?". Звичайно ж, для мене це був крах всього. Спочатку мені було шкода себе, а потім його дружину, яка нічого не знала. Звичайно, наші відносини припинилися".

Ця історія дуже зацікавила користувачів Мережі. Ніхто не очікував, що таке могло статися в її особистому житті.