«Поцілував в п’яту точку»: Олександр Кривошапко показав цікаве сімейне фото

20/08/2018     Автор: Яна Романська
«Поцілував в п’яту точку»: Олександр Кривошапко показав цікаве сімейне фото

Відомий український співак потішив шанувальників кумедним фото з маленькою дочкою 

Артист Олександр Кривошапко показав милу сімейну фотографію. На ній він разом з своєю дитиною відпочивають на траві, гріючись під проміннями літнього сонечка. Про це стало відомо з його сторінки в Інстаграм. 

Шанувальникам дуже сподобалась світлина. Ще б пак! Олександр поцілував маленьку доньку в сідниці. Це повеселило і водночас дуже розчулило народ.

"Найсолодший поцілунок!", "Який ти, Сашенька, зворушливий тато! Слава Богу! Донечці твоїй дуже пощастило! Дай Бог вам здоров'я і щастя! Дуже приємно завжди за вами спостерігати!", "Яке миле і душевне фото, просочене любов'ю, турботою і найтеплішими емоціями ???", "Велике щастя, мати дитину від коханої людини. Душевна фотографія. Відразу видно, ставлення батька до доньки!" — почали коментувати фотографію в Мережі. 

До слова, мамою дитини є модель Марина Кінськи. 

Нагадаємо, Олександр Кривошапко довгий час зустрічався з редактором телепрограми «Говорить Україна» Мариною Шульгиною. Стосунки з Мариною Кінськи були цілковитою несподіванкою для людей. Саша довго приховував своє особисте життя від публіки. 
 

 

?‍?❤️суббота со временем меняет краски 🙂

Допис, поширений Александр Кривошапко (@alexanderkrivoshapko)