Зіркові скандали
Подобається

Марія Єфросиніна прокоментувала участь Оксани Марченко в шоу «Танці з зірками»

20/08/2018     Автор: Ігор Нагорний
Марія Єфросиніна прокоментувала участь Оксани Марченко в шоу «Танці з зірками»

Після того, як в мережі з'явилася інформація про те, що Оксана Марченко стане однією з учасниць шоу "Танці з зірками" — люди стали активно обговорювати цей факт.

Думка розділилася. Одні були налаштовані досить негативним чином, а інші навпаки вирішили, що шоу це одне, а політика зовсім інше.

Марія Єфросиніна, яка так само стала учасницею проекту зізналася, що її вже неодноразово просили прокоментувати участь Марченко. Телеведуча наважилася поділитися своїми думками з шанувальниками. Вона залишила великий пост у своєму блозі в мережі.

"За цей тиждень мені надійшли десятки дзвінків від преси. Питання до мене артикулюють переважно такі:" Як ви ставитеся до участі пані Марченко в шоу?" і "Чому Ви не відмовитеся від участі самі, щоб підтримати всю протестуючу патріотичну громадськість?"  Щоб мої слова не перекрутили, озвучу свою позицію цим постом! " — почала Марія в блозі.

"До участі Оксани Марченко в проекті я особисто ставлюся негативно. Відразу скажу, що я з нею навіть не знайома. Однак вважаю, що дружина у відповіді за дії свого чоловіка, який розхитує політичну ситуацію в моїй країні", — зазначила ведуча.

Завершила все дівчина прекрасними думками щодо самого проекту:

"Прийнявши рішення брати участь в шоу, я прийшла на прекрасний і світлий проект. Прийшла змагатися чесно і показувати все, на що здатна. Я прийшла за виконанням моєї мрії — ТАНЦЮВАТИ! Я дуже хотіла стати частиною грандіозного шоу і разом з ним дарувати глядачеві позитивні емоції і радість! … Однак я все-таки вірю, що проект залишиться танцювальним і розважальним. І поки буде так, я залишаюся його частиною!"