«Треба щось робити, тобі ж не шістнадцять!»: Катерина Осадча показала, як проводила час в Греції

19/08/2018     Автор: Яна Романська
«Треба щось робити, тобі ж не шістнадцять!»: Катерина Осадча показала, як проводила час в Греції

Відома українська телеведуча кожного дня тішить своїх шанувальників новими фотографіями з свого життя

Нещодавно Катерина Осадча відпочивала в Греції, звідки ділилася з нами враженнями від цієї подорожі. Про це стало відомо з її сторінки в Інстаграм.

Дуже багатьох жінок, окрім її особистого життя, цікавить і вміння Катерини підбирати правильно одяг. Тому вона часто ділиться своїми нарядами з шанувальницями. Так сталося і цього разу. 

На фото Катя позує в довгому смугастому платті-сорочці. Смужка ось уже який сезон поспіль займає одне з перших місць серед головних модних трендів літа.

Окрім моди, вона любить ділитися цікавою інформацією, яку сама нещодавно довідалась. Ось, наприклад, свій пост телеведуча прокоментувала:

"Ані дня без нової інформації 🙂 Евзони — караул президентської гвардіі, несуть варту біля парламенту в Афінах. Вбрання хлопців це окрема історія, в будь яку пору року, навіть в лютню спеку вони вбрані в вовняні довгі шкарпетки, вовняну спідницю з чотирма сотнями складок (кожна складка символізую один рік османського іга), а ще черевики по п‘ять кілограмів кожен, в них по 160 цвяхів, аби ефектно чеканити кроки і бамбони по кілька кіло, раніше в бамбон ховали ніж. І в усьому цьому годину на спеці."

"Катя, ви мені нагадали прекрасні спогади, я там була два роки назад) Ви надзвичайно вродлива жінка???", "Я теж була тут, бачила як вони здають караул, чудове видовище" — писали любителі цікавих історій.

Але були і такі, які зосередились тільки на Катерининій зовнішності: "Катя, треба щось робити з лицем! Тобі ж не шістнадцять!", "У вас шикарний загар", "Ви, як шоколад! Вам до лиця!". 

 

Ані дня без нової інформації 🙂 Евзони — караул президентської гвардіі, несуть варту біля парламенту в Афінах. Вбрання хлопців це окрема історія, в будь яку пору року, навіть в лютню спеку вони вбрані в вовняні довгі шкарпетки, вовняну спідницю з чотирма сотнями складок (кожна складка символізую один рік османського іга), а щечеревики по п‘ять кілограмів кожен, в них по 160 цвяхів, аби ефектно чеканити кроки і бамбони по кілька кіло, раніше в бамбон ховали ніж. І в усьому цьому годину на спеці ? #греція #грецькіканікули

Допис, поширений Katya Osadcha (@kosadcha)