Зіркові скандали
Подобається

«Що ти обереш: мене чи корону?»: Рожден Анусі познущався над фіналісткою шоу «Холостяк» Галиною Присташ

19/08/2018     Автор: Яна Романська
«Що ти обереш: мене чи корону?»: Рожден Анусі познущався над фіналісткою шоу «Холостяк» Галиною Присташ

Знаменита фіналістка шоу "Холостяк-8" отримала каверзне питання від Рождена
 
Галицька красуня Галина Присташ, яку всі добре знають завдяки знаменитому шоу, отримала запитання, яке вибило її з колії. Справа в тому, що Галя брала участь на конкурсі "Міс Україна Всесвіт 2018", який проходив нещодавно в Києві. 

Красуня боролась за корону з іншими дівчатами на одній сцені. Але за результатами всіх етапів шоу, переможницею конкурсу "Міс Україна Всесвіт" стала одеситка Каріна Жосан. 

Та зараз не про це. Поговоримо про Галю та Рождена. Шоу не обійшлось без курйозів. 

Рожден Анусі був одним із суддів проекту. Невідомо чому, але співак вирішив поставити каверзне питання фіналістці "Міс Україна Всесвіт" Галині Присташ. Дівчину він добре знає, оскільки артист з красунею будував стосунки на проекті "Холостяк". 

"От в даний час що б ти вибрала: стати №1, забрати цю чудову корону переможниці чи все ж вийти за мене заміж? Ти ж знаєш, перстені я завжди ношу з собою, не знімаючи",– запитав Рожден.

Замріяна Галина розгубилася, але все ж таки вирішила відповісти так: "Вийти заміж". Це викликало справжній фурор у глядачів. Сам Рожден не очікував такого повороту подій. Проте продовження історії не було і багато людей, які це бачили на власні очі, засудили співака і сказали, що його вчинок був дуже низьким та підступним. Іншими словами, він просто покепкував та познущався з дівчини. 

"На неочікуване запитання – неочікувана відповідь. Але головне не піддаватись провокаціям та завжди слухати серце", – в кінці шоу прокоментувала свої слова Галина Присташ. 
 

 

 

 

Інтелектуальний діалог. «Розвиток дії»

Допис, поширений GalinaPrystash (@galinaprystash)