Новини про зірок
Подобається

«Можна захопитися і потім постійно хочеться собі колоти»: учасниця групи «НеАнгели» Вікторія поділилася секретом своєї краси

19/08/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Можна захопитися і потім постійно хочеться собі колоти»: учасниця групи «НеАнгели» Вікторія поділилася секретом своєї краси

Днями відома співачка Вікторія, яка є одне з солісток групи "НеАнгели" поділилася з шанувальниками секретами краси.

Вікторія та її подруга Слава, яка так само є солісткою групи "НеАнгели" часто з'являються в скандальних новинах, де їх звинувачують в надлишку пластики, ботокса і т.д.

Дівчата ж вважають, що це всього-на-всього заздрість людей, адже обидві вони завжди привертали велику увагу до себе від чоловічої статі.

"Мене це трошки лякає. Поки я дивлюся на себе — і мені все подобається. Звичайно, щоранку я роблю процедури для своєї шкіри. Нещодавно літала до Америки і привезла звідти багато цікавих масок. Взагалі, коли потрапила там в косметичний салон і магазин, немов опинилася в раю. Зараз є препарати, які допомагають підтримувати красу природним шляхом. А ботокс … я поки не ризикую: кажуть, коли починаєш, можна захопитися і потім постійно хочеться собі колоти. Поки мене в зовнішності все влаштовує "" — розповідає Вікторія.

Що стосується фігури, дівчина зізнається, що їй допомагає не тільки спорт і постійні масажі. Їй пощастило з генетикою.

"Я за структурою дуже мініатюрна. Мені потрібно качатися і правильно харчуватися. Я намагаюся, звичайно… Але зізнаюся: на гастролях втрачаю стільки енергії, що часом хочеться картоплі фрі і заїсти її м'ясом і хлібом. Але намагаюся тримати себе в руках" — каже Віка .

Так само, Вікторія розповідає про те, що шкідливих звичок у неї немає з самого дитинства:
"Поки однокласниці ходили з пивом і сигаретою, я займалася спортом — хотіла мати ідеальну фігуру."