Новини про зірок
Подобається

Напали кажани: Дорофєєва і Дантес розповідають дивовижну історію з спільного відпочинку

18/08/2018     Автор: Ігор Нагорний
Напали кажани: Дорофєєва і Дантес розповідають дивовижну історію з спільного відпочинку

Нещодавно відома співачка Надія Дорофеєва змогла знайти час на відпустку, в який вирушила з коханим чоловіком — Володимиром Дантесом.

Надія зараз знаходиться на піку своєї кар'єри і у неї дуже щільний графік. Дантес так само весь час в роз'їздах. Нещодавно він пішов з популярного шоу «Їжа, я люблю тебе!» І запропонував дружині вирушити у відпустку на літній період.

Подружня пара відвідала Балі. Острів виявився досить загадковим місцем. Спочатку пара відвідала безліч місць, подорожуючи на мопедах і машинах, які вони брали у пракат. Вони відвідали і популярне духовне місце — Убуд. Зупинилися Надя з чоловіком на одній з вілл і в першу ж ніч перелякала бідних відпочиваючих.

Увечері, коли зірки вирішили відпочити на свіжому повітрі, вони відразу ж зрозуміли, що далеко не одні живуть на віллі. До них прилетіла ціла зграя кажанів. Подружжя були приголомшені тим, що відбувається. Їм довелося ховатися в номері, поки непрохані гості не розмістилися на конструкції на веранді вілли.

Вранці пара поскаржилася на інцидент охоронцю, а той анітрохи не здивувався. Він розповів, що на їх веранді стоїть спеціальний будиночок для кажанів! Чоловік заліпив поліетиленом будинок кажанів і на наступну ніч тварини просто билися головами об будову.