Новини про зірок
Подобається

«Ви з роками тільки молодшаєте!»: Аніта Луценко підірвала Мережу знімком з юності

13/08/2018     Автор: Яна Романська
«Ви з роками тільки молодшаєте!»: Аніта Луценко підірвала Мережу знімком з юності

Одна з найвідоміших спортсменок України — Аніта Луценко, опублікувала в своєму Інстаграм-профілі, шокуючу фотографію з паспорта.

"??? якщо в альбомі мало фотографій і вони всі страшні — це паспорт ?? Все дитинство я страждала від того, що мене не нормальне ім'я і просила мене перейменувати на Таню, Валю, Наташу і тд … потім попустило і стала вдячна мамі за такий вибір. До речі, тоді дуже не хотіли записувати таке ім'я, так як воно іноземне ?? але мама мабуть була налаштована серйозно! ? мама ж хотіла бальну пару з дітей АНТОН І АНІТА ??♀️? але на танці мене не взяли ?
Коли мене зараз називають АНЯ, мені хочеться вдарити ?? я пів життя звикала до Аніти, а тут бац і Аня))) "
— написала Аніта в Інстаграм.

Шанувальники спортсменки мило відгукнулися на її пост.

"А я в дитинстві МРІЯЛА, щоб мене Саша звали. Навіть мамі скаржилася, що, мовляв, не назвали Сашком. Але вона аргумент знайшла відразу: Олександра Олександрівна, як в" Москва сльозам не вірить ", чи що ?!))) ви як Бенджамін Батон, з віком молодше і красивіше стаєте! А ось в Закарпатті ім'я "Аніта" взагалі не вважається екзотикою, тут не таке почуєш. але гарне ім'я ? Бачу я не одна в дитинстві не любила своє ім'я. Мене звуть Сабіна, я скаржилася мамі, тому що хотіла, щоб мене звали Еріка, як її ? як мене тільки не називали … Карина, Сільвія, Сабріна юна відьма ? Але з часом полюбила своє ім'я і тепер дратує, що Сабін стало більше ? "

 

??? если в альбоме мало фоточек и они все страшные — это паспорт ?? Все детство я страдала от того, что меня ненормально зовут и просила меня переименовать на Таню, Валю, Наташу и тд…потом попустило и стала благодарна маме за такой выбор. Кстати, тогда очень не хотели записывать такое имя, так как оно иностранное ?? но мама видимо была настроена серьезно! ? мама же хотела бальную пару из детей АНТОН И АНИТА ??‍♀️? но на танцы меня не взяли ? Когда меня сейчас называют АНЯ, мне хочется туцнуть ?? я отмучала пол жизни Аниту, а тут бац и Аня )))

Публикация от Анита Луценко (@anitasporty)