Новини про зірок
Подобається

Колишня дружина Сергія Притули показала фото на відпочинку з новим чоловіком

13/08/2018     Автор: Віра Грицишин
Колишня дружина Сергія Притули показала фото на відпочинку з новим чоловіком

Нещодавно на своїй офіційній сторінці instagram колишня дружина Сергія Притули опублікувала фото з відпочинку з родиною.

Юлія Андрійчук — колишня дружина Сергія, яка виховує від нього маленького сина Дмитра. Пара розійшлась ще у 2015 році і, як коментував сам Притула:

"У нас з Юлею в стосунках був дуже складний період. Ми намагалися зберегти шлюб, але було вже надто пізно. Помилкою було те, що ми не змогли знайти в собі сили і бажання не допустити такого кінця ціїєї ситуації, коли настала точка неповернення".

Багато негативу полилось на Сергія, коли вони з дружиною розлучились. Він, неочікувано для усіх одружився вдруге, а Юлія опублікувала фото своєї вагітності. Прихильники були в шоці.

"Мене останнім часом людські маси дивують. Мені почали розповідати, який я негідник — жінку з дитиною кинув. Є той факт, що ми з нею вже три роки розлучені. У неї своя родина, у мене своя. Юля зараз готується в черговий раз стати мамою. Ми тішимося за неї, у її нового чоловіка прекрасні стосунки з моїм сином. Але людям весь час хочеться, щоб якщо люди розлучаються, щоб завжди були якісь скандали, кров, літали ножі, суди, щоб діти плакали, ділили майно, "нажаль" я всіх розчарував. У мене такого немає", — розповідав Сергій Притула.

 

Ми були б не ми, якби сиділи на чемоданах в день виселення;) Коли виліт о півночі можна цілий день тусити! Ми обрали Land of Legends, парк розваг в Белєку. Двояке враження))) бо ми ледь не згоріли заживо (+40С) та ледь не забилися на водних гірках??‍♀️Хочу ще раз всім нагадати- всі, всі без виключення водні гірки ТРАВМАТИЧНІ!!! Будь де, чи то Дубай, чи Белєк) Захоплююча програма виступу морських тварин…хочеться вірити — в найближчому майбутньому практика використання тварин для шоу припиниться?? Dry Park чудовий, але відвідувати атракціони в спеку некомфортно. Наш фаворит басейн з хвилями і білим піском та шопінг стріт побудована в стилі казкових замків) #мандрівники #landoflegends

Публикация от myuslya (@myuslya)

Після розлучення пара зберегла теплі стосунки. Зараз обидва щасливі зі своїми родинами. Юлія зовсім нещодавно виклала фото з відпочинку з новим чоловіком, донечкою і сином від першого шлюбу. Жінка щаслива і ділиться цим зі всіма оточуючими.