Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 14 серпня 2018 року

13/08/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 14 серпня 2018 року

ОВЕН

Тримайтеся подалі від тих, хто вам неприємний. Не дайте зіпсувати вам настрій. Ваші будні були напруженими, проте цікавими. Спостерігайте, що відбувається навколо. Жити в гонитві за чимось занадто утомливо.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні відчуєте полегшення. Хтось із вашого оточення допоможе розслабитися. Раніше вам було приємно дізнаватися когось краще, але зараз надмірна близькість може викликати зневагу. Тримайтеся подалі від людей, чия присутність набридає.

БЛИЗНЮКИ

Близька людина не виконає своєї обіцянки. Вирішуйте все самі. Звичайно, може статися, що ви не впораєтеся з усіма завданнями. Однак, чекаючи інших, взагалі нічого не буде завершено.

РАКИ

Непорозуміння в сім'ї. Треба поговорити і з'ясувати, що сталося. Хтось із друзів або членів сім'ї занадто довго дозволяв собі діяти, не думаючи про наслідки. Сьогодні, швидше за все, ви почуєте скарги, які викличуть занепокоєння.

ЛЕВ

Незадоволені собою? Згадайте свої кращі якості і у вас все вийде. Потрібно зосередитися на тому, хто ви є, а не те тому, чим захоплені оточуючі. Дізнайтеся, прийміть і демонструйте свої унікальні якості.

ДІВА

Не піддавайтеся впливу негативних обставин. І не панікуйте. Не поспішайте сваритися і доводити свою точку зору. Краще зверніть увагу на людей, які знаходять поруч.

ТЕРЕЗИ

Ви справите враження на людину, від якого давно чекали взаємності. Покажіть оточуючим, що ви чесна людина і вам можна довіряти.

СКОРПІОН

Уважно читайте всі важливі документи. Вас можуть підставити. Існують ризики і ускладнення, які потрібно уникнути.

СТРІЛЕЦЬ

Вас чекає чудова пригода. Будьте готові отримати незвичайну пропозицію. Будьте собою, люди це відчують і оцінять.

КОЗЕРІГ

Всі ділові угоди, які підпишете сьогодні, будуть успішними. Сьогодні ваш мозок буде працювати як добре налагоджений механізм, а інтелектуальні здібності вражати.

ВОДОЛІЙ

Стане в нагоді ваше вміння — викручуватися зі складних ситуацій. Свіжий погляд на звичні і буденні речі допоможе вирішити будь-яку проблему набагато швидше і легше, ніж будь-коли.

РИБИ

Доведеться прийняти багато складних рішень. Все вирішиться.