Новини про зірок
Подобається

«Як можна не любити вашу родину?»: Андрій Бєдняков показав сімейні світлини з відпочинку

12/08/2018     Автор: Катерина Гук
«Як можна не любити вашу родину?»: Андрій Бєдняков показав сімейні світлини з відпочинку

Андрій Бєдняков, український телеведучий, актор, КВН-щик, багатьом відомий своєю участю у популярному тревел-шоу "Орел і решка" давно завоював славу і любов прихильників.
Він часта зірка різноманітних передач, телепроектів та світських тусовок. А після шоу про подорожі Андрій "прокинувся знаменитим" і тепер вважається одним із найзатребуваніших телеведучих. 
З популярністю актора росла також і увага до його особистого життя. Багатьом відомо, що актор одружений із своєю колегою по шоу та актрисою Анастасією Короткою, яка є також досить впізнаваною особистістю. 

Не зважаючи на те, що зіркова пара вже припинила роботу у шоу "Орел і решка" вони так само намагаються часто подорожувати та відкривати для себе та маленької донечки світ.
Нещодавно Андрій у своєму Інстаграм опублікував декілька знімків з родинного відпочинку, де показав свою веселу сімейку у всій красі.
Цього разу родина відправилася на оглядини Андорри. Бєдняков опублікував фото, на якому позує вся його щаслива сім'я: він, дочка Ксенія і дружина Настя. Судячи з фотографії їм дуже весело разом, вони сміються і грають.  Прихильники відзначили, що на цих знімках Ксенія дуже схожа на свою маму. Андрій з дружиною і дочкою дуже весело проводить час, радіючи своїм спільним канікулам. Шанувальники були раді побачити всю сім'ю в зборі: "Любимо вас", "Ви прекрасні", "Прекрасний вид", "Красені", "Красива дочка", "Чудова сім'я", "Ну як можна не любити вашу родину", "Які ви красені! Весело, дружно, з гумором і любов'ю! "," Красиві, молоді, успішні, щасливі !!! ".

 

 

 

Не зря мы всю ночь били в бубен и танцевали голые у костра … дождя сегодня не было ( во всяком случае пока .. но я до сих пор голый и в маске быка .. на всякий случай ) Хорошего вечера , Друзяшки !!! ——— Не дарма ми всю ніч били в бубен та танцювали голяка біля вогнища …. дощу сьогодні не було ( принаймні поки …. але я ще досі голяка та в масці Бика … на всяк випадок) Гарного вечора, Друзяшки !

Публикация от Андрей Бедняков (@biedniakov)