Новини про зірок
Подобається

Надія Мейхер підкорила фанатів елегантною сукнею в підлогу

12/08/2018     Автор: Віра Грицишин
Надія Мейхер підкорила фанатів елегантною сукнею в підлогу

Днями відома співачка Надія Мейхер-Грановська опублікавала фото в сукні неймовірної краси.

Надія Грановська — одна з найяскравіших співачок українського шоу-бізнесу. Вона не тільки співачка, а й актриса, дизайнер, телеведуча. Відомою Надія стала після того, як була учасницею першого складу гурту «ВІА Гра».
Зараз займається сольною кар'єрою співачки, а також знімається для журналів.

Кілька днів тому Надія показала своїм шанувальниками фото в чорній сукні в підлогу і підкорила фанатів своєю красою. Надія підписала фото:

"І в яких тільки локаціях ми не проводили фотосесії))) крім стандартних студійних. Ліси, поля, коридори, підвали, ресторани, квартири, на дорогах)), street style, пром. зони, на даху… Звичайно, варіантів може бути безліч … Але для чого? (не тільки для журналів))) — для того щоб в моменти пошуку і творення народжувалися нові ідеї, думки, почуття…
У яких незвичайних місцях Вам вдавалося робити фото для себе, інших?.. "

 

И В каких только локациях мы не проводили фотосессии))) кроме стандартных студийных. Леса, луга, коридоры,подвалы ,рестораны,квартиры, на дорогах)), street style, пром. зоны, крыши… Конечно, вариантов может быть множество… Но для чего?( не только для журналов))) — Для того чтобы в моменты поиска и творения рождались новые идеи, мысли, чувства… В каких необычных местах Вам удавалось делать фото для себя, других?..?? Foto by @yanushaphotographer #надеждамейхер #фотосессия #крыша #закат #sunset #киев #

Публикация от НАДЕЖДА МЕЙХЕР-ГРАНОВСКАЯ (@nadyameiher)

Шанувальники відразу ж відреагували на таке фото:
"Шикарна жінка!", "Які ж у тебе шикарні груди !!!!! Просто моя грудаста мрія !!!!!", "Обожнюю вас дуже ?❤? ♥♥ ? Найулюбленіша", "Справжня, красива ? Жінка з багатим внутрішнім світом, що зуміла зберегти свою індивідуальність. "