Новини про зірок
Подобається

«Погоджуючись на бій, я не розуміла, яка я»: екс-солістка групи «Пара Нормальних» побила заступника міністра

11/08/2018     Автор: Віра Грицишин
«Погоджуючись на бій, я не розуміла, яка я»: екс-солістка групи «Пара Нормальних» побила заступника міністра

Днями в Києві відбувся чемпіонат з боксу серед українських зірок. Однією з його учасниць стала колишня солістка гурту "Пара Нормальних".

Анна Добриднєва — співачка, ведуча і ді-джей, а тепер ще й боксер, екс-солістка групи «Пара Нормальних», яка тепер активно займається сольною кар'єрою. Анна вирішила спробувати себе не тільки в творчості, а й у спорті.

«Бокс — це нещадний психолог. Все, що я пам'ятаю з учорашнього бою це те, як на мене мчить машина смерті в рукавичках «Peresvit». І що між раундами катмен намагається залити мені довгоочікувану воду в рот, а вона тече повз через незручний шолом. І думки: «Цей раунд точно тривав 2 хвилини ??? Що там у вас з таймером, чуваки?! Минуло ж 57 років! », — розповідає Анна.

Суперницею для Анни стала заступник міністра інфраструктури України — Марина Скрипник. Перемогти так і не вдалося. Обидві дівчини були досить сильними. Проголосили нічию. Анна розповідає, що таке суперництво дуже мотивує і вона хотіла перемогти.

«Я була впевнена, що там крутий рівень підготовки. А за пару днів до бою з'ясувалося, що вона ще й шульга. Нам дістаються ті суперники, яких ми заслуговуємо. У нас нічия. Погоджуючись на бій, я не розуміла, яка я. Тепер розумію. Це безцінний досвід. Щиро бажаю вам це випробувати. Живіть і відчувайте », — ділиться враженнями від бою Добриднєва.