Зіркові скандали
Подобається

«Нова сторінка в моєму житті!»: Відомий український телеведучий зробив гучну заяву про розлучення з коханою

11/08/2018     Автор: Яна Романська
«Нова сторінка в моєму житті!»: Відомий український телеведучий зробив гучну заяву про розлучення з коханою

Зірка українського шоу-бізнесу вирішив розповісти таємницю свого особистого життя

Знаменитий суддя проекту "МайстерШеф", що на каналі СТБ,   Дмитро Горовенко пояснив, чому розлучився з дівчиною. У нього були досить серйозні стосунки. Дуже цікаво в чому ж причина?

Зовсім недавно зірка проекту знайомив усіх зі своєю дівчиною. Крістіна супроводжувала шеф-кухаря на зйомках, пара їздила в спільні подорожі та відвідувала всі світські заходи в Києві. А цієї весни Дмитро навіть повіз Христину в Грузію, щоб знайомити свою дівчину з донькою Елів і колишньою дружиною.

Але нажаль, тепер є інформація, що Діма і Христина розлучилися. Це підтвердив сам Горовенко.

«Так, ми розлучилися з Христиною. Це було важке рішення для мене. Не можу навіть сказати, що почуття ще не згасли. Ми розійшлися, бо бажання Крістіни відрізняються від дій. Одна справа хотіти сім'ю, а інша справа — щось для цього робити. Вона ще дуже молода (їй 24 роки), вона хоче гуляти, їй правда дуже багато цікаво. Справа все ж і в різниці у віці. Але точно знаю, що йду далі. І це нова сторінка в моєму житті. Я відкритий до нових знайомств. І знаю, що хочу сім'ю. Навіть скажу, що хочу ще дітей. Всьому свій час. Любові всім », — зазначив Дмитро.

Раніше в інтерв'ю сайту СТБ Дмитро обмовився, що причиною їх розставання з коханою послужили гроші:

«На жаль, дівчина зараз, в своєму 24-річному віці, не може зрозуміти, що відносини будуються не на її красі і не на грошах. По-перше, людина в стосунках керується такими речами: я красива, любіть мене, тому що я просто існую. І по-друге, дівчину цікавлять гроші і все, що з ними пов'язано. Тобто вона від них залежна, і якщо їх не вистачає, то вона робить свої висновки. Людина хоче відпочивати, нічого не робити, не працювати. Мені потрібні партнерські відносини, а не такі, в яких одна людина працює на задоволення потреб іншого».