Зіркові скандали
Подобається

«Хто відгодував мого чоловіка?»: Жанна Бадоєва поскаржилась на свого коханого

10/08/2018     Автор: Катерина Гук
«Хто відгодував мого чоловіка?»: Жанна Бадоєва поскаржилась на свого коханого

Жанна Бадоєва стала відома українському глядачеві вже давно, чого лиш вартував її шлюб з українським кліпмейкером та режисером Аланом Бадоєвим.

Їхній зірковий союз отримав шалену популярність після участі у рейтинговому тревел-шоу "Орел і решка", адже вони були "першовідкривачами" цього проекту і багато прихильників мали змогу споглядати за їхніми стосунками.
Та незважаючи на славу і популярність подружжю Бадоєвих з часом теж прийшов кінець і Жанна з Аланом розлучились. Проте вони залишились гарними друзями, виховують разом дітей і не тримають один на одного образ. 
Жанна п'ять років тому знову вийшла заміж і схоже, знову щаслива в шлюбі. ​Телеведуча ніколи не приховувала обранця від шанувальників. Однак Жанна рідко публікує в Інстаграмі фото з Василем.

Нещодавно телеведуча та дизайнерка опублікувала у своєму Інстаграм досить цікавий знімок і провела під ним справжню дискусію, щодо свого чоловіка, з яким вже декілька років мешкає разом в Італії.
Зірка поскаржилась на те, що її коханого хтось "надто розкормив" за ці п'ять років і це точно не вона, адже єдине, що вона вміє прекрасно готувати — це кава, а на каві так не розтовстішаєш.  «Я ніколи не славилася вмінням багато і добре готувати (каву готую божественно), але тут знайшла фото 5-річної давності …. І у мене питання: де мій чоловік відгодувався? Ми завжди разом: гуляємо разом, снідаємо і обідаємо теж, хто відгодував мого чоловіка? » — з гумором написала телеведуча.

Деякі прихильники погодилися з Жанною і дійшли до висновку, що Василь справді набрав пару зайвих кілограмів. Фоловери відзначили, що багато чоловіків поправляються від спокійного й щасливого сімейного життя, а, значить, Бадоєвій не варто турбуватись через вагу свого чоловіка. Багато користувачів Мережі також впевнені, що Мельничин і зараз непогано виглядає і що всім властиво змінюватись.

 

 

Всем доброе утро!!!! Какие планы на воскресенье?)платье @ushatava_live сумка @_petit.tresor_

Публикация от Zhanna Badoeva — Жанна Бадоева (@zhanna_badoeva)

 

 

 

Картина маслом: кофе и поцелуй в нижнюю губу???? выпрашиваю))) хорошего всем настроения и улыбочек) кстати, благодарю всех за отзыв в предыдущем посте про книги! Я не первый раз спрашиваю и каждый раз аншлаг из ваших ответов. Это очень радует и думаю взаимовыгодно для нас всех!!! Я много для себя записываю и когда прилетаю в Москву со списком из ваших рекомендаций бегу в книжный магазин))) может посоветуете и порекомендуете ещё и фильм? Хотим сегодня после ужина никуда не идти, а остаться дома и что то посмотреть. Что порекомендуете из последнего увиденного интересного кино?) мне последний фильм, который я смотрела в кинотеатре очень понравились « суперсемейка 2» и « 8 подруг оушена» #golfo_aranci #sardegna #love

Публикация от Zhanna Badoeva — Жанна Бадоева (@zhanna_badoeva)