Новини про зірок
Подобається

«А де животик?»: Анна Кошмал змінила імідж і вразила шанувальників новим фото

10/08/2018     Автор: Яна Романська
«А де животик?»: Анна Кошмал змінила імідж і вразила шанувальників новим фото

Нещодавно на кіностудії FILM.UA проходила церемонія розбиття тарілки, яка була присвячена старту зйомок повнометражного фільму "Скажене весілля".

Ще перед початком зйомок, рік тому, продюссер Юрій Горбунов заявив, що головна дівоча роль дістанеться Анні Кошмал, яка відома усім за грою у фільмі "Свати". Але на церемонії Юрій зробив заяву, що ця роль дістається іншій актрисі. Горбунов пояснив:

"Коли Анна Кошмал оголосила про те, що чекає дитину, ми зрозуміли, що не вкладаємося в наші графіки, і почали шукати інших героїнь, – розповідає Юрій Горбунов. – Потім ми знайшли Поліну і дуже зраділи її кандидатурі. Але коли ми уявили поруч з нею Омара Сі, зрозуміли, що вони абсолютно один одному не підходять. Омар виявився більше схожим на її батька, ніж нареченого. Тому ми почали шукати іншого актора. Хоча теоретично Омар Сі був готовий у нас зніматися. І за ті гроші, які ми йому пропонували, до того ж йому дуже сподобався наш сценарій. Але у нас є чудовий Джимі Воха-Воха і разом з Поліною вони відмінно виглядають".

 

 

?#вкуссчастья ? #starmedia

Публикация от Anna Koshmal (@smorkovkina)

 

Декілька днів тому Анна виклала фото на своїй офіційній сторінці instagram, де шанувальники могли розгледіти ледь-ледь помітний живіт зірки. 

"Такий животик гарненький!", "Красуня ти наша, вже животик відно?", "А де животик?", "Животик вже трохи видно)" — пишуть шанувальники Анни.

Фанати вітають дівчину і бажають їй якнайшвидше знову повернутись до зйомок.