Новини про зірок
Подобається

«Стільки щирих емоцій!»: Сергій Притула замилував публіку сімейним знімком з відпустки

09/08/2018     Автор: Катерина Гук
«Стільки щирих емоцій!»: Сергій Притула замилував публіку сімейним знімком з відпустки

Український телеведучий, гуморист, актор і просто улюбленець публіки Сергій Притула — давно завоював славу найпопулярнішого шоумена країни.
Він з'являється на вітчизняних екранах вже більше десяти років і схоже, взагалі не збирається зупинятись. Та попри свій завантажений робочий графік, артист нарешті зміг викроїти час на заслужену та довгоочікувану відпустку, яку він проводить з усією родиною.

На своїй сторінці в Інстаграм Сергій опублікував справжній родинний знімок, де представив публіці повноцінну щасливу родину.
Двоє діток артиста, а також чарівна дружина Катерина та й сам Сергій виглядають дуже радісними на світлині.
І хоч Сергій з родиною відправилися відпочивати за кордон, український шоумен вирішив пожартувати над підписниками і підписав своє чорно-біле фото так: "Євпаторія 1989".
Прихильники родини тернопільського "Сірого" з захватом і також з гумором відреагували на світлину зірки.
"Ще бракує мавпи на руці ?", "Красунечки, гарно вам відпочити???", "Чудова світлина) Мені так подобаються сімейні фотографії, бо стільки щирих емоцій☺️☺️", "Де полосате кріселко, де фазан на плечі і мавпа в руці ? Це не Євпаторія!", "Гарно зберігся!", "Люблю ваше почуття гумору?", "Фото бомба!!! Коменти порвали на частини??????", "Я реально подумав, що це старе фото ваших батьків і вас", "Читаю коментарі і розумію, що деякі люди не розуміють взагалі гумор)" — коментували підписники.

Дехто відмітив, що Сергій навіть на відпочинку не загубив свій гумористичний хист і побажали родині гарної відпустку та позитивних емоцій!

 

 

Євпаторія 1989.

Публикация от Сергій Притула (@siriy_ua)