Зіркові скандали
Подобається

«Поки вона Сонечку носила в животі ..»: Подруги Ані Лорак розповіли багато нового про зрадника Мурата

08/08/2018     Автор: Віра Грицишин
«Поки вона Сонечку носила в животі ..»: Подруги Ані Лорак розповіли багато нового про зрадника Мурата

Відому українську співачку Ані Лорак зараз обговорюють, як ніколи раніше. З кожним днем все більше і більше потрапляє інформації та шокуючих чуток. Виною тому — неналежна поведінка чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу.

Подруги артистки вирішили не залишатися осторонь і теж сказати своє слово. Амелія Поганіч та Світлана Кобой розповіли, що пробеми в шлюбі талановитої співачки почались ще багато років тому, проте це ніколи ще не виносилось на публіку. 

Одна з подруг заявила, що Мурат почав зраджувати одразу після весілля, коли Кароліна була вагітною. 

«Ані Лорак зі своїм турецьким чоловіком давно живуть у фіктивному шлюбі, — зізналася Амелія Поганіч, добре знайома з парою. — Він їй зраджував, скотина, завжди! Знімав квартиру в Києві і тягав туди "подруг", поки вона Сонечку носила в животі. Все це знають у нас, в Україні. Раніше він хоч соромився, а тепер зраджує відкрито».

За словами іншої приятельки подружжя, Світлани Коби, Мурат завжди поводився неналежним чином, крутив романи за спиною Ані Лорак. Для своєї нинішньої пасії, яку активно обговорють, Яни Бєляєвої бізнесмен зняв квартиру в Києві і оплатив пластичні операції.

Нагадаємо, Яна Бєляєва — це та сама дівчина, з котрою його бачили в нічному клубі. 

«Все життя Мурат поводився по відношенню до дружини кепсько. Він ще сто років тому мав коханок. Двох дівчат я особисто знала. У однієї роман з ним був сім років тому, в іншої — чотири роки тому », — розповіла подруга.