Плітки
Подобається

«Ваша пара заслуговує Оскара!»: Оля Цибульська заінтригувала фанатів новим знімком з відомим співаком

07/08/2018     Автор: Катерина Гук
«Ваша пара заслуговує Оскара!»: Оля Цибульська заінтригувала фанатів новим знімком з відомим співаком

Оля Цибульська останнім часом активно завойовує собі місце найспівочішої ведучої країни.
Вона часто проводить масові заходи та концерти, являється телеведучою на декількох каналах, постійна учасниця різноманітних шоу та телепередач, а її пісні звучать на кожній радіостанції і одразу стають хітами.

Вміє Ольга і дивувати свою публіку усілякими витівками: то вона надто екстравагантно з'явиться на червоній доріжці, то різко про щось висловить свою думку, то вразить всіх новим зірковим дуетом.
От і останнім своїм знімком у соцмережі Інстаграм Ольга знову здивувала своїх підписників.

На фото Ольга разом із українським співаком Дзідзьо відтворили славнозвісну сцену зі знаменитого оскароносного фільму "Титанік", відпочиваючи разом в Одесі, на одній з яхт. Цибульська підписала публікацію теж кумедно: "Дзі Капріо і Циб Уінслет??❤ Схожі?))"

Підписники прийшли у захват від такого кадру і почали активно обговорювати побачене в коментарях: "Які ви красиві", "Схожі, тільки аби все не закінчилось як у фільмі", "Сучасна версія, круто!", "Головне щоб з Джеком все було, а то другого Титаніка не витримаю?", "Ви вже на чоловіка й жінку разом схожі??", "Неперевершена пара, Оскара, Оскара ??️?", "ак ???❤️? Ви чудово підходите одне одному ❤️❤️❤️????", "Невже ви разом нарешті?"— фанатіли підписники.

Ну що ж, фото дійсно вийшло багатозначним і одразу породило багато пліток. Побачимо, чим зірка здивує наступного разу!

 

 

Дзі Капріо і Циб Уінслет??❤ Схожі?))

Публикация от Оля Цибульська (@cybulskaya)