Плітки
Подобається

«Розлучаються неспроста!»: Стало відомо, хто винуватець сварки Петросяна і Олени Степаненко

04/08/2018     Автор: Яна Романська
«Розлучаються неспроста!»: Стало відомо, хто винуватець сварки Петросяна і Олени Степаненко

Відомі гумористи шокували неочікуваною заявою

Улюбленці публіки Євген Петросян і Олена Степаненко прийняли рішення розлучитися.

Євген Петросян і його четверта дружина Олена Степаненко розлучаються, після 30 років спільного життя. Зараз 72-річний артист перебуває на гастролях в Сочі і у відповідь на питання журналістів сказав, що насолоджується життям. За його словами, він себе добре почуває, зустрічається з друзями, проводить час на природі і збирається піти в гори. На перший погляд можна сказати, що його зовсім не турбує ситуація, яка склалася. 

Тепер відома гумористична пара готується ділити нажите майно. Яка доля буде у кількох нажитих квартир в елітних районах столиці, антикваріату та автомобілів поки що ніхто не знає. Позов до суду Олена вже подала. 6 серпня відбудеться слухання. 

Вам напевно стало цікаво, яка причина розлучення? Все неспроста. Стало відомо, що він завів бурхливий роман з особистою помічницею Тетяною Брухуновою, якій 29 років. Вони проводять разом практично весь час — працюють, ходять в ресторани, відпочивають. Цікаво, що дівчина неймовірно схожа на Олену Степаненко в молодості. Це розсмішило користувачів Мережі.