Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 5 серпня 2018 року

04/08/2018     Автор: Віра Грицишин
Гороскоп на 5 серпня 2018 року

ОВЕН

Можливе велике емоційне навантаження. Корисно побути на самоті. Побалуйте себе чимось солоденьким! У вас з'явиться більше енергії.

ТЕЛЕЦЬ

Чекайте сюрприз. Увечері буде приємне хвилювання і романтична зустріч. Присвятіть день домашнім справам і спілкуванню з сім'єю.

БЛИЗНЮКИ

Нічого не бійтеся! Вам сьогодні вдасться все, що запланували! Емоції будуть вирувати, це може допомогти в роботі на початку робочого тижня.

РАК

Будуть труднощі. Не хвилюйтеся! Вони лише зміцнять ваші відносини. Варто уважно стежити за словами, уникайте різких висловлювань.

ЛЕВ

Уникайте конфліктів. Недоброзичливці будуть провокувати. У новому робочому тижні не варто занадто поспішати, спокійно працюйте над старими проектами.

ДІВА

Ви відкриєте в собі новий талант. А навколишні відразу це помітять. Дозвольте собі побути дитиною: радійте життю.

ТЕРЕЗИ

Аварійний день для вас. Подбайте про власну безпеку. Якщо доведеться змінити плани, прислухайтеся до своєї інтуїції.

СКОРПІОН

Чекайте сюрприз. Він буде дуже особливим. Не поспішайте ділитися ідеями, тримайте свої розробки при собі. Не проявляйте скупість і не ставте свої інтереси вище інтересів близьких.

СТРІЛЕЦЬ

Вас будуть переповнювати нові емоції. Скоро — відпочинок. У романтичних стосунках можливі цікаві зміни. Будьте ініціативними. Пристрасті, які будуть кипіти в ваших відносинах, можуть зрівнятися тільки з пристрастями шекспірівських героїв.

КОЗЕРІГ

Зміни в особистому житті. Час зробити перший крок. Будьте уважні, щоб сьогодні нікого не образити різкими словами. Миролюбний настрій і вміння поступатися стануть запорукою гарного настрою і самопочуття.

ВОДОЛІЙ

Час для здійснення старої мрії. Зірки допоможуть. Влаштуйте домашнє свято, проведіть хороший вечір в теплій компанії.

РИБИ

Сьогодні трохи порелаксуйте. Завтра відмовтеся від всіх справ на користь роботи. Буде винагороду. Ви повинні приділити увагу здоров'ю близьких людей, а особливо здоров'ю дітей.