Плітки
Подобається

«Навіщо питати і так вже видно»: Регіна Тодоренко вразила публіку «вагітним» знімком

03/08/2018     Автор: Віра Грицишин
«Навіщо питати і так вже видно»: Регіна Тодоренко вразила публіку «вагітним» знімком

Регіна Тодоренко останнім часом одна із найбільш обговорюваних персон вітчизняного шоу-бізнесу.

В соцмережах тільки й з'являються нові факти та подробиці з її особистого життя. А особливо після того, як співачка та телеведуча офіційно підтвердила свої романтичні стосунки з відомим російським виконавцем Владом Топаловим, роман з яким Регіні все частіше приписували. Очевидно, що пара втомилася вже від постійних пліток та обговорень і вирішила зрештою підтвердити свої відносини.

Спочатку молоді люди з'явились разом на одній із премій, а згодом в соцмережі Інстаграм Влад зробив своїй коханій пропозицію руки і сердця, яку Регіна радо прийняла. Одразу після цього прихильники активно стали обговорювати імовірну вагітність співачки, адже Регіна відома прихильниця відвертих нарядів давно не з'являлась на публіці в образах, що підкреслюють її фігуру, а навпаки надавала перевагу одягу вільного крою. Це породжувало багато зацікавлених коментарів від прихильників, які з нетерпінням чекали, коли ж співачка підтвердить свій цікавий стан.

І от схоже такий момент настав. Вчора Регіна опублікувала в своєму аккаунті новий допис, на якому повстала у просторому жовтому наряді, де цілком помітні округлі форми артистки. Багато хто вважає, що цим фото співачка і підтвердила свою вагітність, тож взялись усіляко вітати майбутню матусю у коментарях:

"Зрозуміло, що вагітна, вона просто не хоче поки про це говорити, прийде час і вона зробить офіційну заяву ? ❤️, Оййй, знову ворожіння ? вагітна / не вагітна ??♀️?♀️?♀️?♀ ️?♀️?♀️?♀️?♀️ риторичне питання! Ніхто не спить і не їсть все докопуються до істини! ?????, "Ну і животик великий і личко поправилось) в останній Сторіс сильно видно -кругленьке) Класно, Регіна, вітаю))," Я вважаю, що Регіні самій подобається ця інтрига про вагітність, стільки обговорень тут про це. Якби їй це не подобалося, вона давно поставила крапку в цьому. Нічого не робиться просто так! Це ж рейтинг! Це бізнес! Людина публічна, у всіх на виду! Значить їй це треба, щоб навколо було стільки чуток і пліток! А так вона всім підтвердить, що вагітна, ну все привітають і все на цьому, інтерес пропав "," Ой, я не можу … У деяких тут прям цілий квест — з'ясувати по фото, вагітна Регіна чи ні. Ну чого гадати, час покаже. Терпіння — чеснота! ?? ", "Навіщо питати і так вже видно???"— не переставали коментувати прихильники.

Ну що ж, вагітна чи ні Регіна Тодоренко, покаже час! Але як би там не було, багато фанатів відмітили, що цікавий стан дуже до лиця артистці.