«Вище всіх похвал!»: Незрівнянна Наталія Могилевська показала, як її вітають з днем народження

02/08/2018     Автор: Яна Романська
«Вище всіх похвал!»: Незрівнянна Наталія Могилевська показала, як її вітають з днем народження

Сьогодні, 2 серпня, знаменита українська співачка святкує свій день народження

Зірка шоу-бізнесу Наталія Могилевська приймає привітання в честь свого 43-річчя. Ще з початку дня вона отримала красивий букет червоних троянд. Про це стало відомо з її сторінки в Інстаграм.

"Починаю отримувати вітання!" — написала артиска під фотографією.

За своє життя вона змогла добитися всіх своїх поставлених цілей. 

Так, талановита та незрівнянна Наталія — успішна співачка, телеведуча, продюсер та актриса. Вона є прикладом для багатьох молодих зірок, адже в житті знаменитості не завжди все було так прекрасно. Однак вона змогла подолати безліч труднощей і перешкод, завойовуючи бажані відзнаки. 

“Я вибрала філософію жінки-директора: цілеспрямованість, активність, ніколи не скаржитись, не скиглити, не зізнаватися в слабкості, домагатися поставленої мети, йти вперед, хочеш зробити добре – зроби сам”,– розповіла Наталія Могилевська.

Сильна духом артиска вже давно полонила серця багатьох українців. Її чудова фігура не залишається поза увагою, а її сильний вокал і вміння вдало поєднувати творчі захоплення заслуговує окремих похвал. Пісні Наталії Могилевської знають напам’ять чимало прихильників, а нові треки вражають із перших секунд прослуховування.