Новини про зірок
Подобається

«Фантастична жінка»: знаменита співачка Tayanna поділились пікантними фото

02/08/2018     Автор: Яна Романська
«Фантастична жінка»: знаменита співачка Tayanna поділились пікантними фото

Кілька днів тому екс солістка групи «Гарячий шоколад» і фіналістка шоу «Голос країни 5» — Тетяна Решетняк, яка всім відома під псевдонімом Tayanna опублікувала на своїй сторінці instagram фото з відеотізера до кліпу "Фантастична жінка", який співачка готує до виходу 3 серпня .

"Так тебе любить фантастична жінка, і ніхто крім тебе не потрібен їй …", — підписала відео Тетяна.

Співачка зізналася в одному з інтерв'ю, що ніколи б не подумала, що позбудеться від комплексів і буде позувати в настільки відвертому вбранні:

"Загалом, тусуватися я не хотіла, тому мене часто дражнили. Одна дівчинка кликала Гітарою, мовляв, стегна у мене широкі. Хоча насправді я була струнка — така ж, як зараз. Але через це прізвисько у мене виникли комплекси , я страждала через уявну зайву вагу, голодувала, сиділа на дієтах — вегетаріанській, без солі, чого тільки не перепробувала! Виключила цукор і мучне, сиділа на овочах, сирі і кашах, причому сирих: гречку в воді замочувала. "

Сексуальні фото в купальнику дуже сподобалися фанатам. Вони з нетерпінням чекають продовження до прекрасних фото. На фото зірка позує у відвертому чорному купальнику, демонструючи шикарну фігуру і красиву засмагу.

"Таня, ви красуня і просто молодець! Символ нашої країни, красива, сильна духом і нескорений !!", "" Ти просто божественна жінка, красива чарівна "- посипалися захоплені коментарі від шанувальників до Тетяни.

13:00