Новини про зірок
Подобається

«Так сильно нас ще ніколи не кусали»: Комаров опублікував фото з крокодилом

01/08/2018     Автор: Яна Романська
«Так сильно нас ще ніколи не кусали»: Комаров опублікував фото з крокодилом

Дмитро Комаров український журналіст, фотограф, автор і ведучий програми «Світ навиворіт» на телеканалі «1 + 1» поділився новим фото на своїй сторінці в Інстаграм. 

Фото зроблене під час зйомки програми, де він виступає ведучим. Талановитий журналіст на світлині тримає маленького крокодила. По фото видно, що Діма зі всіх сил тримається на ногах, втомившись від суцільних мандрівок.

Прокинувся в селі. Намагаюся підібрати пристойні букви і слова, щоб коректно описати його віддаленість і важкодоступність, але не виходить. Тому просто в селі, скажімо так. Я спав у гамаку, Саня в ліжку. Чешемося страшенно. Покусали блохи, комарі і клопи. Так сильно нас ще ніколи не кусали, просто через одяг — на ногах немає живого місця. Настрою теж немає. І тут місцеві приносять крокодильчика — хочеш, кажуть, приготуємо?)) Я кажу — давайте. Давайте його сюди, я без вас розберуся. Взяв, сфотографувався і відпустив. І настрій покращився)).

 

 

Проснулся в селе. Пытаюсь подобрать приличные буквы и слова, чтобы корректно описать его отдаленность и труднодоступность, но не получается. Поэтому просто в селе, скажем так. Я спал в гамаке, Саня в кровати. Чешемся жутко. Покусали блохи, комары и клопы. Так сильно нас ещё никогда не кусали, прямо через одежду — на ногах нет живого места. Настроения тоже нет. И тут местные приносят крокодильчика — хочешь, говорят, приготовим?)) Я говорю — давайте. Давайте его сюда, я без вас разберусь. Взял, сфотографировался и отпустил. И настроение улучшилось)) #мирнаизнанку

Публикация от Дмитрий Комаров. Мир наизнанку (@komarovmir)

 

Шанувальники вмить відреагували на фото, і дуже перейнялись за подальшу долю крокодила:

А вони його зловили і все одно з'їли !!) Гарненький крокодильчик такий …. не їж його. Не їж мене, я не тільки пісеньку тобі заспіваю, але і яйце запропоную на сніданок. Дуже справжнє і чесне фото!! ???

Нагадаємо, що не так давно Дмитро Комаров разом зі своїм оператором Олександром Дмитрієвим поїхали в нову експедицію.