Новини про зірок
Подобається

Колишня учасниця ВІА ГРА вразила пікантними фото в нижній білизні

01/08/2018     Автор: Яна Романська
Колишня учасниця ВІА ГРА вразила пікантними фото в нижній білизні

Днями відома виконавиця Надія Мейхер-Грановська опублікувала на своїй офіційній сторінці instagram фото, яке вразило всіх її підписників. Зірка в свої роки виглядає чарівно.

Надія веде здоровий спосіб життя: займається в спортивному залі, правильно харчується і дотримується дієт. Грановська активно знімається для журналів в ролі моделі, а також співає, знімається в кіно, веде телепередачі, сама є продюсером. Також у Надії є свій бренд, вона дизайнер.

За активним життям колишньої учасниці гурту "ВІА ГРА" стежить більше двохсот тисяч чоловік. Після публікації фото в нижній білизні — шанувальники засипали Надію шокованими коментарями. Фанати просто не впізнали прекрасну зірку.

"Ну чому ви така жінка. Всі теплі і захоплені слова тільки на вашу адресу. Потрібно на руках носити. А ваш характер і харизма …. це можна довго … Тексти довгі підуть. НАДІЯ !!!!", "Старовинні фотографії це, що щось зачаровує! стиль образу, стиль одягу і стиль самої фотографії … Вас неможливо впізнатися !!! "," Ого-го !! Огогогого !!!! Чи не прочитала спочатку не впізнала !! " — пишуть шанувальники.