«Як Горбунов може не ревнувати?»: Катя Осадча здивувала струнким тілом у чорному бікіні

31/07/2018     Автор: Яна Романська
«Як Горбунов може не ревнувати?»: Катя Осадча здивувала струнким тілом у чорному бікіні

Знаменита українська теледіва вразила шанувальників фотографією з відпочинку

Українська журналістка та епатажна телеведуча Катерина Осадча зараз перебуває на відпочинку. Кожного дня вона активно постить нові яскраві фотокартки. Про це стало відомо з її особистої сторінки в Інстарам. 

Нове фото дуже сподобалось шанувальникам. Відпочинок Каті Осадчої триває, а це значить — ще більше фото в особистому мікроблозі ми згодом побачимо неодноразово. Звичайно, навіть коли ведуча активно зайнята на зйомках, вона постить різні кадри, однак, найулюбленіші фото шанувальників ті, на яких Катя виглядає життєрадісною і демонструє природну красу. А таке часто виходить лише під час відпустки.

Багато шанувальників чекали цих кадрів, щоб розглянути фігуру популярної ведучої і матері двох дітей і дочекалися. Катя опублікувала кадр, на якому відображена в чорному бікіні на пляжі. Струнка, стильна і, здається, дуже щаслива!

"Катя неймовірна! Море і небо — це повний релакс, особливо хмари. Я побачила там щось цікаве", "Катерино, поділіться яким чином підтримуєте себе в такій чудовій формі?", "Ти, як Дюймовочка!" — порадували Катерину її фанати.

 

Затемнення позаду, ще цілий місяць літа попереду! #літо #море #канікули

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)