«У його честь збирають вечірні молитви»: Стало відомо, як відсвяткує день народження епатажний Олег Винник

31/07/2018     Автор: Яна Романська
«У його честь збирають вечірні молитви»: Стало відомо, як відсвяткує день народження епатажний Олег Винник

Кумир багатьох українстких жінок сьогодні святкує день народження. 

Сьогодні фавориту України Олегу Виннику виповнилось 45 років. Нам стало відомо, як знаменитість української публіки святкуватиме своє довгоочікуване свято. 

Секс-символ зізнався, що ніколи спеціально не готується до дня народження, тим більше не святкує його з якоюсь помпезністю.

"Намагаюся відпочити скромно, але якісно", — розповів артист. 

"Слава Богу, у мене є друзі і рідні, які цінують цей день і дають мені зрозуміти, що він важливий для них. Іноді до сліз приємно, коли розумієш, що про тебе хтось думає", — додав співак і відмітив, що відчуває. Зізнався, що очікує на якийсь особливий сюрприз.

"Звичайно, ніхто в цьому не зізнається, всі навколо шифруються. Але, підозрюю, що це пов'язано з моїм днем ​​народження. Мабуть, щось намічається", — додав він.

Українці не одноразово задавались питанням: який секрет Олега в такій багатомільйонній любові публіки? Безліч українських жінок різного віку сходять з розуму за цим чоловіком. Дехто сміється і говорить, що він, напевне, проводить якісь ритуали, щоб добитися такого успіху. 

Це смішно, але заради Винника жінки готові на крайнощі: на його честь збирають вечірні молитви, і навіть водна стихія підкоряється йому. В чому причина? Це ретельна робота рекламної кампанії чи все ж таки в цьому криється щось більш глобальне?