Новини про зірок
Подобається

«Такого точно ніхто не очікував»: Слава з «Неангелів» заінтригувала фанатів новим фото

31/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Такого точно ніхто не очікував»: Слава з «Неангелів» заінтригувала фанатів новим фото

Українська співачка, солістка популярної групи "Неангели" Слава Камінська вважається однією із найкрасивіших і найголосистіших артисток вітчизняного шоубізнесу.

Дівчина часта гостя різноманітних телешоу та популярних глянцевих видань. А нещодавно вся  країна дізналася, що Слава буде учасницею нового сезону танцювального шоу "Танці з зірками". Ця новина потішила багатьох прихильників таланту співачки і вони одразу заявили, що з задоволенням підтримуватимуть голосисту красуню.

Та наступна новина вразила шанувальників співачки ще більше. Напередодні Слава опублікувала в своєму Інстаграмі достатньо дивний пост, чим одразу привернула до себе чергову порцію уваги.
Рудоволоса красуня продемонструвала підписникам свій помітно округлий живіт і підписала фото досить інтригуюче: "Ось до чого доводять пуанти? Чи прийме Слава участь в @ tanci1plus1 ? Ед тільки ноги пересадив або ще чого задумав? ?? вірю / не вірю?", — чим тільки вчергове підбурила фанатів. 

А в своєму наступному пості, Слава повідомила, що сьогодні її чоловік, пластичний хірург Едгар Камінський, поділиться з шанувальниками цікавою новиною про їхню родину, що ще раз натякає на можливе поповнення в зірковій родині. 

"Я нічого не розумію … Ти вагітна? Або об'їлася? Як ти будеш танцювати ?, "Провокація))", "Я теж так вмію ???? зараз почнеться ????", "Ех, Слава, проти ночі таку новину нам підкинули ?Чи жартуєте все?) )) Якщо правда, я за Вас знову буду щиро рада) прекрасні дітки і вся родина, розширюйтеся ? "," до речі на останніх фотках всюди в районі живота фон пливе) "," у тебе просто еластичні стінки брюшка??? було б зручно користуватися в маршрутці — поступалися б завжди місцем??? Красотка??? А в минулому сезоні вже хтось танцював на маленькому терміні вагітності, здається Шоптенко))) так що одне іншому не заважає ?" — одразу почали коментувати побачене прихильники.

Нагадаємо, Слава з чоловіком вже виховують двох дітей і жінка не раз повідомляла, що малюки не проти на ще одну сестричку чи братика. Що ж, правда це чи ні, залишається лише чекати!