Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 1 серпня 2018 року

31/07/2018     Автор: Катерина Гук
Гороскоп на 1 серпня 2018 року

Овен
Ваші друзі дуже сумують за вами — зідзвоніться з ними і запропонуйте їм кудись сходити повеселитися. Відправляйтеся в який-небудь бар або на дискотеку. Розслабтеся і відмінно проведіть час.

Телець
Якщо нерви останнім часом не в порядку, вихід один: зменшити обороти і дозволити собі відпочити, бажано десь на природі. Відпочинок допоможе вам швидше повернутися в роботу.

Близнюки
День сьогодні обіцяє бути важким в моральному плані. Вам слід проявити богатирську витримку і прийняти все, що пошле вам цей день. Будьте впевнені в собі і все вийде.

Рак
Якщо ви давно замислюєтеся про зміни свого життя, сьогодні як ніколи кращий день для цього. У цей період зірки будуть надавати тобі всіляку підтримку, а рівень твоєї енергії буде просто феноменальним.

Лев
Леви сьогодні будуть активні і продуктивні. Продовжуйте наполегливо рухатися до досягнення бажаних цілей, і доля щедро вас за це винагородить.

Діва
Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. Він допоможе вам подолати ті бар'єри, які заважали вам рухатися вперед.

Терези
Сьогодні зірки будуть надавати вам усіляку підтримку — в тому числі і в особистому житті. Якщо ви давно не могли зібратися з духом і прийняти якесь важливе рішення, то сьогодні нарешті знайдете в собі сили, щоб це зробити.

Скорпіон
Сьогодні зірки обіцяють вам прекрасне самопочуття: нерви в порядку, настрій відмінний. Щоб підтримувати таку прекрасну форму, займайтеся спортом і багато гуляйте.

Стрілець
Сьогодні вам точно не слід стримувати свої романтичні почуття і емоції! Відкрийтеся і продемонструйте їх своїй пасії. Виявлена ​​вами щирість і прямота безумовно підкорить серце вашого партнера.

Козеріг
У цей день краще проявити властиву вас обережність і уважність. Наймудріший план зараз — це проявляти твердість і чесність, але чекати гіршого.

Водолій
Знайдете час і сили не тільки для кар'єри, але і для особистого життя! В кінці тижня можлива захоплююча інтрижка, яка допоможе вам перевести дух і можливо припіднесе вам справжню любов.

Риби
Придумайте на найближчі вихідні культурний план. Ви давно не були в театрі і вже тим більше не відвідували виставки. На цьому тижні буде відмінна можливість заповнити свої культурні провали.